Jump to content

Featured Replies

Posted

interesuje me kako je najbrže doći do Debrecina . Da li sa Budimpeštanskog Keletija ide neki voz ili idu samo sa Nygati stanice , koliko može da košta  povratna Budimpešta-Debrecin .  :)

A zašto bi išao preko Budimpešte? Možeš od Subotice šinobusom do Segedina i od Segedina imaš vozove do Debrecina za 4360 forinti. A možeš i da uzmeš međunarodnu povratnu kartu iz Srbije (ne znam odakle krećeš) do Debrecina, jer za povratne karte između Srbije i Mađarske dobija se popust od 60%, pa te možda to izađe jeftinije. Povratna Beograd - Debrecen preko Subotice i Segedina bi trebalo da izađe oko 40 eur, a preko Kelebije i Budimpešte par eura skuplje.

E a može i preko Kiškunhalaša i Kiškunfeleđhaze, tuda je iz Beograda povratna i par eura jeftinija od 40, a čak je i brže za sat vremena nego preko Budimpešte, jedino što treba dva puta presedati, u Kiškunhalašu i Kiškunfeleđhazi ili Szolnoku.

• Author

hvala ljudi na informacijama , to preko Segedina nije lose samo ne znam jel imaju nocne prema Debrecinu .

Danas sam već kupio kartu preko Budimpešte , pa ako neko noćas kreće za Peštu nek se javi . Debrecin mi je danas pao na pamet pošto su sutra za Skoplje najavili kišu i nešto nižu temperaturu . odo da se spremam  :mah:

• Author

povratna karta Budimpešta Nyugati-Debrecin 7780 forinti , + 540 forinti rezervacija u polasku i + 900 forinti u povratku , voz je IC ( Inter City ) , ostali vozovi su jeftiniji ali staju na svakoj stanici .

Debrecin grad kao grad nema mnogo toga šta da ponudi , osim centra ostalo je tuga , oseća se još ruski uticaj , dosta starih objekata , zapuštenih kuća  , nerenoviranih objekata.

Nigde nisam našao da kupim suvenir grada što je prosto neverovatno za takav grad koji je po veličini drugi  u Mađarskoj. :'(

Samo zbog njega ići u posetu , NE PREPORUČUJEM  nono

• 6 years later...

Cao, da li je neko upucen u neki drugaciji put do Debrecina u odnosu na ove sto su napisani pre skoro 7 godina? Nebitno mi je da li bih kretao iz Beograda ili NS-a:smile:

Edited by SamsoniteMan