Jump to content

Featured Replies

Posted

Gde? - U Beogradu, a ako bude bila frka, racunam i na Novosadjane :)

Kad? - Bilo kad, pocev od sad!

Koliko dugo? - Dan, dva, nemam nameru nikoga duze da smaram.

Zasto? - Pa ladno napolju, jebiga :-D

Do kada traje akcija? - Nemam pojma, na neodredjeno je.

Sta mi treba? - Posto mi je vreca ostala kuci, krevet ce mi ipak trebati. Kad dodjem do vrece, moze i pod!

Sta nudim zauzvrat? - Sirok osmeh flowers::

A HC, CS...? - Racunam i na to, ali prvo ovde da pitam.

Kontakt? - Ovde, mail, pm, 063/379-366, dimni signali... :)

Ako imas dobru moc snalazenja u prostoru, dajem ti na koriscenje u nekom periodu kucicu, posto moj broj posedujes javi se, jest da je novi sad ali dobro. :pivoooo: (zasto sam stavio pivo?)

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • Author

Ne znam kako da vam kazem, ali... moji beskucnicki dani su odbrojani! :dance:

Zbogom neizvesnosti, zbogom zivote od danas do sutra, zbogom klupice u parku ;D, monotonosti - padam ti u zagrljaj!

Kroz par dana postajem legalan stanar doma, za pocetak na karaburmi, dok ne nadjem nacin da se prebacim u studenjak ;)

Eto, posle ~7 meseci dobijam stalni krov nad glavom, mislim da cu prva tri dana samo da lezim i gledam u plafon ::crazy:

Hvala svim dobrim ljudima ST/CS/HC-a sto su me trpeli sve to vreme, oduzicu vam se jednog dana kad postanem milioner ;D

како да ти дамо? (ево ако нам се придружиш у походу на Миџор, можеш целу једну ноћ да спаваш у природи)

...заборавих...ево ако хоћеш, ја идем са друштвом из клуба у пећину поред Ваљева, а спаваћемо у шаторима и врећама, путујемо сад у четвртак...

...онда онај следећи викенд, кад је Фрушкогорски маратон, идемо на Мироч, ето и тамо ћемо да спавамо у природи...ако имаш врећу и нешто новаца за воз и роштиљске кобасице, јави се...

Eeee znači u Karaburmi si? Ja sam u Patrisu, to je na deset minuta od tebe!  :pivoooo:

cekaj, stani, ti sada zaista imas krov nad glavom? ...ne znam sta da kazem... to vise nije onaj chivitli koga sam poznavala....  :D

no, sta je tu je, navici cemo se i na novonastalu situaciju  :dance: kad castis pivo?  ::)

• Author

Chivitli, znajuci te bice ti jako dosadno!

Za nedelju dana vec cesh otici kod nekoga da spavash!

Vaistinu :D

kad castis pivo? :roll:

Bas sam se pitao ko ce se prvi javiti da se ogrebe za pivo :-P Moze, moze, sve moze!

Ja sam u Patrisu, to je na deset minuta od tebe!  :pivoooo:

Des komsija, mozemo da ucimo zajedno... pijjjzvizhd

Des komsija, mozemo da ucimo zajedno...

Evo ga on,odmah ce da uci cim se nastanio negde. :maddd:

Nego zurka za useljenje mora da padne.Ne znam kolika ti je soba,ali kod mene u studenjaku u dvokrevetnoj na sje bilo oko 20,tako da sve moze.

I pazi da i tu ne pocnes da menjas sobe kao sto si to radio do sad sa stanovima.