Jump to content

Featured Replies

. Zar oni nisu imali fiksnu naknadu za prtljag ili se varam?

Izgleda da nije fiksna naknada za čekirani prtljag.  :roll:

Različita za razne destinacije  :maddd: 

• 2 weeks later...

Veliki dr mr Mrka :-)  sto neko vec pitao na tom sajtu, da li neko zna kako je moguce da se ruta odbije a srbija je potpisnik onkg ugovora o otvorenom nebu?

Jednostavno, odbijaju dok im neko ne lupi packu. Drzava plati eventualne penale (citaj plate poreski obveznici umesto da se grade putevi ili plati lecenje nekome), a do tada onaj koji drzi monopol/duopol na liniji zaradi xy para vise nego da ima konkurenciju, onaj koji dodeljuje dozvole uzme % i to je to.

U odredjenom broju zemalja to se zove veleizdaja, a u nekima sleduje smrtna kazna.

Ne zivim vise u Srbiji, ali se iskreno obradujem kad se barem i za ovako neku sitnicu pomeri ka boljem...i onda mi ovakva vest sjebe dan.

I dalje se nadam da ce svakog stici po zasluzi...

• 3 weeks later...

Samu tu liniju su dobili ili...?

Tacnije,da li se zna da li planiraju jos neku liniju da uvedu?

Posle letova za MIlano (MXP) ...

Super bi bilo da se uvede i linija za Ženevu (GVA)...koja ima dobru pokrivenost sa ostatkom Evrope i može

da se frikombinuje !

posle promotivnih letova, easy vise nije bas tako jeftin iz Beograda za Milano :((

Malo su spustili cene u odnosu od pre mesec dana prema Milanu kada su startovali sa prodajom  :blob:

mada mogli bi još malo .. :)

kadsu startovali, bilaje povratna 70evrica, sad je vec visa, mada, opet je bolje nego preko Temisvara, e sad sto ja ne volim Malpensu to je druga stvar, i plus kad ukalkulises prevoz od Malpense do Milana i ako ides negde dalje....meni je redovno skuplji prevoz po Italiji od same karte, iako uvek uspem da kupim vozne karte za frecciarossu po super economy cenama (9 eura) , volim Bergamo, brzo se stize do centra i odatle mi je sve lakse ako idem i juznije i istocnije po Italiji :)

treba da se uvede let do madrida... ne postoji direktan let, nikad nije ni postojao iz beograda, mislim da vise nema ni do barselone...

• Author

A zasto se ne uvode letovi sa zaustavljanjem ako negde ima malo putnika? Na primer Beograd - baselona - Madrid. Zasto aviokompanije nemaju takve letove? Bar ja ne znam da ih neko ima. Nekada je Jat leteo iz Tel Aviva za BG sa sletanjem u Larnaki.

A zasto se ne uvode letovi sa zaustavljanjem ako negde ima malo putnika? Na primer Beograd - baselona - Madrid. Zasto aviokompanije nemaju takve letove? Bar ja ne znam da ih neko ima. Nekada je Jat leteo iz Tel Aviva za BG sa sletanjem u Larnaki.

To zvuci kao dobra ideja iz ove perspektive, ali evo Jat i dalje ima let iz Kopenhagena za Beograd preko Geteburga! To je nebuloza, let traje 4h umesto 2, meni se to kupljanje ljudi po aerodromima ne dopada, ipak avion nije autobus...

• Author

To zvuci kao dobra ideja iz ove perspektive, ali evo Jat i dalje ima let iz Kopenhagena za Beograd preko Geteburga! To je nebuloza, let traje 4h umesto 2, meni se to kupljanje ljudi po aerodromima ne dopada, ipak avion nije autobus...

Uz low cost cene, zasto da ne! Nekome bi odgovaralo. Mislim da bi za Easy to bila super fora. Ali verujem da znaju sta rade.

Uz low cost cene, zasto da ne! Nekome bi odgovaralo. Mislim da bi za Easy to bila super fora. Ali verujem da znaju sta rade.

Pretpostavljam i da svako sletanje na novi aerodrom gomila aerodromske takse, troskove, kontrole itd pa cena mozda ne bi bila uopste jeftina, a put bi duze trajao? Mislim samo nagadjam, verujem i ja da ekipa koja pravi godisnje na stotine miliona evra zna sta radi  :roll: