Jump to content

Featured Replies

Posted

i ja cu ici skoro sigurno, a ako hoce jos neko, ima kod mene prenociste i sve ostalo, dobrodosli! :)

Ja bih mozda isao ako bih imao drustvo koje bi delilo troskove do tamo i nazad

Ja cu najverovatnije ici,ali ne verujem da ce ti odgovarati oko podele troskova jer krecem iz Zajecara. :D

Hmmm... meni se ide  :D

Slobo kad bi išao? Mada sam ja iz Bg-a...

Hm....a sta je sa nama smrtnicima koji odbijamo da napravimo fb pa ne mozemo ni da procitamo o maratonu??? :x

Evo teksta sa fb stranice, sajt društva koje organizuje nešto ne radi...

СУБОТА 09. 10.

8.00 сати - Окупљање на Тргу косовских јунака

- Одлазак аутобусима до Наупара

9.00 - Полазак од манастира Наупаре на стазу

Наупаре 300м. - Качаник 750 м. - Голо брдо - 884 - Планинарски дом 521м.

...- Дужина стазе 15 км. - Успон 650 м.

- У Дому је обезбеђен ручак за све учеснике (корисно је понети посуду и прибор за јело)

Цена превоза до Наупара је 100 дин.

Цена превоза за групу из Гимназије је 200 динара у оба правца

Пријаве и уплате превоза у планинарском друштву или за гимназијалце у школској библиотеци.

ОПРЕМА. У складу с временским условима, по потреби понети водоотпорну обућу и одећу и кишобра

Aj Mile daj plan i program kulturno-umetnickog programa + koliko nam vremena treba do od NS-a to tebe? Koliko ce to da kosta? I sta mozemo da ocekujemo?  :pivoooo:

• Author

Pa za subotu je planiran mars, to ce otprilike ceo dan trajati, eventualno mozemo uvece do grada ako ne budemo umorni. Ostalo zavisi od vas, kad dodjete i koliko ostajete, u nedelju mozemo da rostiljamo recimo. A u petak, ako dodjete malo ranije, mozemo da se prosetamo po gradu, ima svasta nesto da se vidi :)

NS-KS je 250km, normalno stizete za 3 i po sata, al sad uracunaj jebenu Gazelu i zadrzavanje u BG-u zbog toga. Izracunaj sam koliko ce goriva da vam treba i koliko kosta, ja se u to ne razumem.

Gorivo cu lako da sracunam to ce da bidne oko 4000din a koliko ce sve ostalo da nas kostan ;)

• 2 weeks later...

E, nista od marsa, bar sto se mog ucesca tice, iskrslo mi nesto...

Mile nije jos prvi april stig'o ;)

Ej ljudi nemojte da se razocarate, ne ide Mile ali idem ja, njegova sestra rodjena...

Tako da sve isto vazi, znaci dobrodosli ste.

Ja krecem u petak posle 16h iz Vrsca busom, nadam se, sa jos jednom drugaricom, Majom. U BG-u sam oko 18 h popodne.

Slobo, ako hoces da ides kolima... javi, mozda ces imati dva putnika od BG do KS.

Ipak necu ici veliko mi je cimanje a i upravo sam se uselio u novi stan pa treba da ga sredjujem a prethodna stanarka ga je ostavila u katastrofalnom stanju tako da ce biti posla koliko hoces.

Lepo se provedite na marsu pa napisete posle koji post kako je bilo.

Srecno :mah:

Izvinjavam se na off topicu, citam prethodni post na brzinu i evo sta izazove koriscenje engleskog alfabeta (inace, i ja ga koristim, kao sto se i vidi). Izazove moju zbunjenost i smeh :LOLLL:

Lepo se provedite na marsu...

Izvinjavam se na off topicu, citam prethodni post na brzinu i evo sta izazove koriscenje engleskog alfabeta (inace, i ja ga koristim, kao sto se i vidi). Izazove moju zbunjenost i smeh :LOLLL:

Lepo se provedite na marsu...

Moze i na Jupiteru  ;D

Na Marsu je bilo odlicnooo... Preko 300 ljudi, priroda predivna, vreme suncano, a pasulj na kraju mmmmmm  :eat: 

Uopste nije naivna staza, da znate za sledecu godinu, kada ce se odrzavati 50. jubilarni marsh.

Na Marsu je bilo odlicnooo...

Ako budete išli na Jupiter, javljajte!  :P

• 11 months later...