Jump to content

Hitno...Vize za Egipat, Tursku, Kipar, Oman UAE i Bahrein brodom

Featured Replies

Posted

Treba mi hitno da li neko zna i kako se vade vize za ove zemlje(Turska, Egipat, Kipar, Oman, UAE, Bahrein, idem brodom kroz ove zemlje,tj radim na brodu postoji varijanta da ne izlazim napolje :(( na kraju putovanja letim iz dubaija za beograd, pa ako je neko isao kopnom ili brodom ...hvala unapred na pomoci

Za Egipat dobijas na aerodromu, osim ako ides brodom, onda vadis u Akabi u Jordanu. Za Tursku na granici, isto i za Jordan. Za UAE i Bahrein preko njihove avio kompanije ili rezervacijom hotela. Imas o tome na forumu, samo idi na search i ukucaj zeljene zemlje.

Što se tiče Turske možda ti neće ni biti potrebna viza. Nisam siguran koliko je zaživeo ovaj sporazumom. Idem sad 6-og za Stambol pa se javljam kasnije!

Za Tursku - nazalost jos uvek naplacuju pri ulazu, vizu od 10e koja vredi mesec dana (info prijatelja od 22.og koji se jos nalazi tamo)

-- mali off > kaze ne moze da se kupi prepaid broj/kartica za mob

• Author

Znam da se na aerodrumu dobija, ali ja idem brodom , tj radim na brodu kao muzicar, znaci za Tursku mogu da dobijem na terminalu kada pristane brod, a za sve ostalo ne moze na ovaj nacin ili...., nema hotela jer nam je brod hotel tj spavamo na brodu, ukrcavam se u Grckoj, a vracamo se iz Dubaija i za Dubaji mogu da sredim vizu to nije problem, ali ovo ostalo jeste , tj Egipat, Oman i Bahrein....jel Abu Dhabi spada pod UAE ili i za njih treba neka viza?

hvala

istina za karticu za mobilni telefon,moze da se kupi samo u turkcell prodavnicama,i to mislim bas tesko,skoro i nemoguce :)

Ja sam bez problema dobio mobilni broj, ali su kao vlasnika kartice upisali vlasnika prodavnice i rekli su da kad izadjem iz zemlje da bacim karticu :D Tada nisam pomislio da sam imao srece, ali izgleda da je zaista tesko dobiti taj broj.