Jump to content

Featured Replies

Mhm u mog oca su cak i pusku znali da upere za zvake al bas za zvake za vreme caucevskog(valjda tako bi) za takve je giljotina a ne carinska ni bilo kakwa sluzba..

• Author

Asterixe hoces da mi doneses jedan plazma TV 51' iz Madjarske bez carine i PDV-a?  :)

Pa naravno  zvizhd kako ja da zaradim za burek  :blob: ja pored takvog TVa sam prodjem,covece nemam para da ga gledam a 51 uh od 100 do 150e zavisi kako kome sa prevozom sve do adrese u ns das pare ja ti donesem racun i kusur :D a ako neces tako ti ajde pa muvaj :D

ih sad ako sam siso vesla nisam guro brodove to je robija,ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi al za televizor od 51inc ja kazem da imam televizorcic  ::crazy:prema tome to vec ne ako ga overim na granici zadrzavam se dugo i nema cile mile to onda moram platim car. i pdv kod nas.. e onda nadji nekog gore ko ima firmu da ti ucini da ga uzmes on izvrsi povracaj poreza zatim da ga da u rashod kao i to ti je to  :blob:

• Author

pozdravljam sve vidove borbi protiv narko kartela i sverca oruzja itd gnusam se toga :-\ ali Brisite ovo,kad ne bi gledali kroz prste ostao bi bez posla,tj kad bi mi pisali carinu u fulu ne bi imao zarade nego svaka tura minus...

ja na granici sve prijavljujem nisam tu da krijem nek ima leba i drzavi

Cek Asterixe druze nas da li ti napisao oba ova posta!?  ;D

:death: :death: u grob ces me oterati  ;D zato kazem da za tv od 51inc kazem televizorcic,kad bi rekao televizorcina il kucni bioskop on bi rekao 200e car i pdv :LOLLL: igra reci,on dobije neki evro dobije drzava dobijem ja :D a sad neka neko brise ovo  :stupid:  :party: :party: :party: :party: