Jump to content

Featured Replies

Posted

verujem da ova tema nije bas u duhu ovog sajta, ali nekako mi deluje da cu ovde dobiti najbolje odgovore... nisam primaetio da postoji slicna tema, a ako je ima prebacite me gde mi je mesto..... 

gde je u Istanbulu jeftin tekstil? hteo bih da odem da kupim garderobu za klinca, mene i suprugu, a mozda i nesto za prodaju?

ah da, ima li u toj varijanti problema u prelasku granica?

hvala

• 1 month later...

Tek sad videh ovu temu. Glavna švercerska meka u Istanbulu zove se, ako se dobro sećam, Merter. To je istovremeno i stanica metroa, dakle samo sedneš u metro i izađeš na stanici sa tim imenom. Ako sam pogrešno upamtio, neka me neko ispravi. Tamo uglavnom svi šverceri kupuju tekstil :)

• 2 months later...

ako neko zna,interesuje me kolika je cena dole zlata npr lanacc koliko kosta.... nisam bio dole  :102:

• 4 months later...

pozdrav...planiram da odem kolima u Istanbul da pazarim neke markirane kopije satova,majica,cipela ..i dr,Pa me zanima znali neko kakve su cene i gdje mogu da pronadjem takve stvari.hvala za svaku informaciju. :mrgreen::P:mrgreen:

Kupovao sam skoro majice sa kragnicom na Kapaliju, krenuo je sa 60 lira za jednu, spustio sam na 30 (oko 15 evra), ali sam kupio 5. Farmerke su oko 20 evra klasicni modeli, mada mislim da mogu da idu i za manje para, dok one blago isarane idu za 30 ako kupujes jedne... Pricam o "firmiranim" stvarima. Vecina poznaje srpski jezik, tako da nece biti problema u komunikaciji :)