Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim vas za savet kako najpovoljije/sigurnije/ leteti Bg-Helsinki. Pronasla sam ponude na sledecim linkovima, ukoliko biste mi predlozili kako biste vi leteli, bila bih vam zahvalna. Volela ih da to bude let sa jednim presedanjem obzirom da nosim puno stvari...hvala vam

1. https://book.travelpapa.com/web/air/results.aspx

2. http://www.skyscanner.net/flights/beg/hel/november-2010/cheapest-flights-per-day-from-belgrade-nikola-tesla-to-helsinki-vantaa-in-november-2010.html

Malev trenutno ima odlicnu akciju za letove preko Budimpeste. Videh u novembru Beograd - Budimpesta - Helsinki i nazad za 150 eur.

• Author

Vidim sad, hvala.Kad probam one way ticket izadje mi skuplje, 283 E. Izgleda da je ta akcija i u nekim danima decembra. Ne vidim nigde gde su  detalji o samoj akciji, pa cu morati dan po dan...

• 3 weeks later...
  • Author

Imam nekoliko pitanja:

Ukoliko neko ima iskstva sa Malev aviokompanijom, molila bih za uposteni utisak i par odgovora.

1. Koliko su striktni pri proveri tezine prtljaga?

2. Sta je e-invoice ? ( nakon sto sam kupila online kartu stigao mi je email sa e- invoice pdf dokumentom gde su moji podaci )

3. Moj let je vezan: Beograd- Budimpesta (Ferihegy aerodrom) terminal 2B , pa   Budimpesta (Ferihegy aerodrom) terminal 2A - Helsinki. Da li se prijavljujem na desku pri polasku iz Budimpeste, a na top terminalu 2A, da li postoji poseban desk, kako da ga uocim i da li dobijam neki dokument?

4. Pretpostavljam da se za checkirani prtljag oni brinu i ja ga dobijam u Helsinkiju?

Hvala na pomoci. Ovo mi je prvi vezani let i svaka informacija znaci kao i pojasnjavanje termina koja sam ja nepravilno ispisala...

01. Prtljag mere u Beogradu na aerodromu "Nikola Tesla".

02. Racun u elektronskom obliku.

03. Ako dobijes u Beogradu boarding pass (sto je verovatno, jer je to jedad let sa presedanjem) i ne treba ti novi dokument. Terminali 2A i 2B su spojeni.

04. Prtljag predas u Bgd i pokupis u Helsinkiju.

• 2 months later...
  • Author

Odlicno iskustvo sa Malevom.

Povratni let mi je 19 februara, ali zbog nepredvidjenih okolnosti moram hitno za Beograd, pa nazad za Helsinki.

Pitanje: Da li mogu nekako da zamenim (doplatim) svoj let do Bg-a za povratni let Hel-Bg Bg-Hel i kako? Kupljena povratna karta je bila na promociji po najnizoj ceni...

Da li neko zna za povoljan let ukoliko zamena karte nije moguca?