Jump to content

Featured Replies

Posted

Iz svog skromnog stoperskog iskustva počeo sam izvlačim zaključak da među vozačima (automobila) koji kupe stopere ima relativno velik broj onih koji vole brzo da voze, ponekad i na krajnjim granicama mogućnosti svog vozila. Često mi se dešavalo da me po vojvođanskim magistralnim i manjim putevima voze 130-140 km/h.

Npr. jedini put kad mi je stala sredovečna žena sama u kolima, rekla mi je "ja se trenutno trkam sa kumom do Kule, pa se ti priveži, za svaki slučaj".? ?::crazy:

No, sve je prevazišao mladić koji je pokupio mene i Danijelu ove godine na deonici od Niša do Pirota. Nišlija, "biznismen", u novom crnom BMW-u (hm, ili nečem sličnom), pošao u Pirot da vidi svoju devojku. Dok smo išli po onoj nesretnoj obilaznici po kojoj normalan svet vozi 50-ak km/h, on je vozio 90-100. Kad smo izašli na autoput :-o Bacio sam bojažljiv pogled na brzinomer, pošto sam uglavnom bio zauzet sprečavanjem sebe da povratim po novim kolima...? 180km/h! Put jeste bio odličan i automobil jeste bio nov i čovek nam je rekao da je sto puta prošao tuda, ali nije nam bilo svejedno, po onim krivinama i brdima.

S tim u vezi...

1. Koliko često srećete brzeeeeeeee vozače? Da li i vi imate utisak da ih ima puno?

2. Koja je najveća brzina kojom vas neko vozio do sada, i kako je to izgledalo?

Siguran sam da svako ima neku zanimljivu pričicu...  kiklop

ma ja o ovome nemam stav =] kapiram kako bi se tek ljudi cimali kad bih im ja stao, tako da.. hm.. mislim da ljudi vishe hoce da se na neki nachin pokazu pred stoperima, a sta mozes drugo kolima nego da vozis brzo? :D

Dejane, pa i ja tu ispred Bele Palanke idem do 140, preko ne mogu jer nemam BMW  kiklop

Brzi vozači su s jedne strane dobri ako hoćete da napredujete br?e ka destinaciji, a s druge strane njihova nemarnost je i najveći danger po stopere ?::crazy: Jo? kad vas poveze ludi čičica ?vajcarac po suprotnoj traci na auto-putu... onda vam ?etnja po prirodi izgleda privlačno.

Meni je top bio 150 km/h i to od vozača meni prvenca ?lol::

Upoznale se bojanaz i ja i ne znam kojom prigodom krenemo zajedno u Bg. Stane nam jedan kamion i odveze nas do naplatne rampe. Tu smo ustopirale jednog mladica sa diplomatskim tablama koji radi u Americkoj ambasadi, Pezo307 je bio u pitanju... ili... ma isti onaj ko sto ga pajkani voze... elem... on nas je vozio 180km/h. Ja nisam ni videla brzinomer nego je Bojana koja je sedela pozadi to primetila. Sve u svemu od naplatne rampe do americke ambasade u Kneza Milosha trebalo nam je cirka 15 minuta...

::crazy:

Ma amateri jedni :dance: Ja se vozio 215 magistralom, Mercedes E55 AMG ::crazy: Ali nije to bilo toliko interesantno, kao kad sam se vozio sa monahom 180 magistralom :-D Kaze nisu mu jos nikad napisali kaznu, kad ga zaustave i vide mantiju, samo mu mahnu da produzi i da pazi da nikog ne ubije :-D

Meni odgovara brza voznja, a samo par puta su oni koji su me pokupili vozili rizicno brzo. Alergican sam na sporu voznju, par puta sam dolazio u iskusenje da otmem volan :-D Ali priznajem da sam "kocio" nogama nekoliko puta i da je bilo zeznutih makazica. Sad moram da priznam i jednu moju nenormalnu zelju. Kad se vozim dobrim autom, cesto mi prodje kroz glavu kako ne bi bilo lose da se cuknemo, cisto da vidim kako to izgleda ::crazy:

A da, Audi A8 jede asfalt, ako je nekog zanimalo :-D

letos, kad smo ana i ja isle po hrvatskoj, niko nije vozio manje od 130. nekim bmw-om sedmicom smo isle izmedju 160 i 180 sve vreme, ali se to nije ni u jednom trenutku osetilo zahvaljujuci divnim putevima po hrvatskoj i sjajnim kolima koja ljudi voze. ali, cini mi se da je ana ustopirala lika, makedonca koji radi u puli (cudna neka prica) koji je vozio od nisa do bg nekih 230, ako me pamcenje ne vara. jesam li u pravu, ancice?  :-D

meni ni malo ne smeta kada dobrim putevima ljudi voze brzo, malo mi je frka bila kad nas je neka high gomila pokupila posle exita do bg-a. devojka sa naocarima za sunce, tek izasla iz dj arene i dvoje slicnih prijatelja koji motaju joint, namesta kosu u retrovizoru pri brzini od, sta znam, 100-120km/h, a auto leti, seta jer ona uopste ne drzi volan. sve obogaceno pricom o njenoj pokojnoj hondi koju je slupala i o udaranju bicikliste na stazi na adi uz komentar:" vidim ja u retrovizoru, pade neko. i sta, kao ja sam mu kriva, sto se nije sklonio?!"  :shockkk:

jezaaaaa!

da ne ponavljam picu iz Boke ...

drugarica se vraca sa Exita, staje im par, mladi, vidi se da su bili na gzitu. Ulazi ona u kola, ortak sedi za volanom, i gleda pravo, drzi ruke medju nogama. Njegova (ocigledno) devojka, prica sa Sanjom, kao, cao, udji, do BGa, OK, koji deo, novi? ok vazi vazi, sve vreme je bila okrenuta ka njoj, koja se smestila u zadnje sediste. Posle onako par trenutaka cutanja, devojka se okrece ispred, zavaljuje u sediste, pogleda momka koji cuti i gleda pravo i kaze mu: Kreni. On ne krece rukama ka volanu, ali kola se pokrenula, i ova riba sa suvozacevog sedista uzima volan i pocne da upravlja autom. Posle ne puno vremena, Sanjica kao WTF?! a ova riba joj se okrece (i dalje drzi volan u rukama) kao "ah, jeli smo neke eside, a on je radio i eksere pred put, pa mu je sada los trip da upravlja autom, a mora on da sedi tu, jer je on polozio voznju."

Ortakinja je samo proumenela i spustila se sto nize moze i slusala (daj gas, pusti gas, KOCNICA, daj gas, pusti gas, STANI!!!)

Naravno prezivela je, posto eto i ja sada vama to pricam :)

a kakve veze to ima sa brzom voznjom? heh, pa auto je bio ferrari crveni :D

Juče sam promenula troja kola od Batje do Indjije i stigla sam za rekordnih 15 min sve sa stopiranjem.. to je bila  brza voznja Audi A8, neki sportski dvosed i neki obicni ali ni jedan bez 140km/h nije sisao, joj na jednog sam se izvikala...

MRZIM brzu voznju pogotovo na nasim putevima...

Franzee i ja smo dostopali do Beograda sa jednim turbo-cigom... mnogo kul lik... Vozi A6 crvene boje. Isli smo negde oko 160... ali to nije vrhunac ugodjaja... Sve vreme je trestala neka muzika, HipHop-latino i tzv R'n'B, toliko glasno da nam je obojici trebalo nekoliko sati da oporavimo usi a prvih par minuta smo vikali jedan na drugog  :-) Ali kao sto rekoh, odlican lik  :spot:

:mrgreen:

• 2 weeks later...

jegulja je ostala u prasini :hihi:

Sve je to lepo ali vi sigurno niste slushali Shabana Shaulica  :bang:  sa dva drogirana pacijenta, a odmah potom seli psihopati u forda? Stvarno ne bih znao koliko smo ishli jer automobilima nije radio sat  :bag: :bag:

jegulja je ostala u prasini :hihi:

hm, da... a jegulja kad je stopirala sa agatom, pokupila je i neru i slaveka... znaci, fer i drugarski se cetvoro drugara stopera vozilo istim autom, pa vi u dzipu vidite.

Stvarno ne bih znao koliko smo ishli jer automobilima nije radio sat  :bag: :bag:

automobilima nije radilo nista sem onog jednog zvucnika koji je, avaj! -bio nama kod glave. joj, joj, nikad losiji stop!

langouste, hvala na piletini!  flowers::

hm, da... a jegulja kad je stopirala sa agatom, pokupila je i neru i slaveka... znaci, fer i drugarski se cetvoro drugara stopera vozilo istim autom, pa vi u dzipu vidite.

Ali, ali, ali... nas vozac je rekao da nema mesta da primimo i vas, jer nas je vec troje! Sto se nas tice, mi bi se rado gurali, da ne kazem voleli, na zadnjem sedistu :3some:

• 2 months later...

cisto da se pohvalim da sam isao Alfa Romeom 166 (prva), ne nesto brzo, ispod 120, ali bre. 166tica! vrh! orgazam! jedan za drugim...