Jump to content

Featured Replies

Posted

Caos!

jedno pitanje....::) koja je najjeftinija varijanta  vozom iz Minhena do Beograda (povratna karta po mogustvu)?

Thanks

• Author

haha....dobri ste, ma ne zezajte bre,:) pogubih se u tim pojasnjenjima...vecinom je u postovima bila opcija Beograd -Minhen...i cena  karata na toj realaciji nije ista kao na relaciji Minhen - Beograd....kada se povratna karta kupuje u Minhenu,  skuplja je ..ohoho

Hmm da vidimo, medju tim temama o Minhenu imas jedan (moj) link ka sajtu www.prevoz.org koji ocigledno nisi posetio, inace bi video da imas prevoz Minhen-Celje dans u 15:00 (za pola sata) za 25 evra: http://prevoz.org/prevoz/view/127916

Ako tako iskombinujes ispasce ti jeftinije od zvanicne cene, koja je oko 80 evra povratna za München Spezial do Ljubljane, pa jos ~60 evra povratna Lastom do Srbije

Jeftinije ti je da ideš preko Budimpešte nego direkt, a i vreme provedeno u putu je manje-više isto. Od Minhena do Budimpešte možeš da nađeš kartu u jednom pravcu za 29EUR, ali moraš da uzmeš kartu unapred (ne znam koliko, jer zavisi od potražnje, raspitaj se na stanici u Minhenu). A od Budimpešte do Beograda ti je povratna karta 26EUR

voz je skup,uzmi povratnu bus kartu..100 eura..deutsche touring biro,autobuska stanica hackerbruecke...1 stanica s-bahnom od hauptbahnhofa..najbolje i najjednostavnije..svaki dan voze iz minhena u 18h..

• 1 year later...

Jeftinije ti je da ideš preko Budimpešte nego direkt, a i vreme provedeno u putu je manje-više isto. Od Minhena do Budimpešte možeš da nađeš kartu u jednom pravcu za 29EUR, ali moraš da uzmeš kartu unapred (ne znam koliko, jer zavisi od potražnje, raspitaj se na stanici u Minhenu). A od Budimpešte do Beograda ti je povratna karta 26EUR

Da li ta karta od 29 eur od Minhena do Bud. vazi samo za nocni voz ili ih ima i za dnevne?

Gledao sam sajt bahn.de, ali cini mi se da po toj ceni od 29 eur ima samo za nocni? Za dnevne nekako uvek ispadne 49...

Vidim da ste spominjali i neke agencije, pa ako pokusam da kupim kartu preko agencija 'wasteels', 'putnik' ili 'ksr', da li mi mozda oni mogu naci povoljniju cenu od prikazane na bahn.de?

Hvala.

U Putniku su toliko ljubazni da će pokušati da ti pronađu najjeftiniju kartu ili ponude neku alternativu u zavisnosti od broja putnika. Takvo je moje iskustvo. Karta će biti po ceni koju bi platio na bilo kojoj železničkoj stanici odnosno bez provizije.

Hvala bee beep.

Htedoh sad da kupim kartu preko bahn.de na relaciji Minhen-Budimpesta, pa sam se zbunio... Jedini moguci 'delivery method' je putem poste? I za to naplacuju 3.5 eur i kao treba 3 dana da stigne na adresu? Prosto ne mogu da verujem da nemacke zeleznice salju fizicku kartu nekome na adresu, umesto e-maila  :?

Verovatno se ponavljam, ali da li ja uopste mogu da kupim preko tog sajta kartu na toj relaciji ili moram u nekoj od ovih nasih agencija?

Malo mi je frka jer je vikend, 'Putnik' ne radi, pa ko god zna odgovore, bio bih zahvalan. Ne mora sveznajuci o zeleznicama Rax :)

Jeste to tako teorijski, ali kad pokusam da bukiram, kod opcije delivery method, ne mogu da stikliram opciju: 'Print out your online ticket' Not available for this connection.  :?

Daje mi samo mogucnost: Tickets per Mail Delivery is generally within 2-3 days, Plus a postage charge of 3,50 EUR.

Nema potrebe da se zezaš sa sajtom. U Putniku možeš naći za 29 EUR i za noćne, a trebalo bi i za dnevne vozove. Ima čak i neka jako jeftina karta Salzburg - Budimpešta za 13 EUR, ali se onda treba snaći za Minhen - Salzburg.

Na kraju sam kupio kartu kod wizzair-a, ispalo najjeftinije i najbrze :)

Ima čak i neka jako jeftina karta Salzburg - Budimpešta za 13 EUR, ali se onda treba snaći za Minhen - Salzburg.

E ovo je bas jeftino.

gde ste nasli cenu te karte Budimpesta - Salzburg 13e, ne pise ni na bahn.de ni na madjarskoj zeleznici ?

Inace Salzburg iako je na teritoriji Austrije pokriva nemacku bavaria kartu, pa se na stanici moze sigurno naci jos 4 ljudi da se podele troskovi iste do Minhena. Tako da relacija Salzburg - Minhen ispadne 28e/5 ljudi. 5,6 evra do Minhena  :)

gde ste nasli cenu te karte Budimpesta - Salzburg 13e, ne pise ni na bahn.de ni na madjarskoj zeleznici ?

Inace Salzburg iako je na teritoriji Austrije pokriva nemacku bavaria kartu, pa se na stanici moze sigurno naci jos 4 ljudi da se podele troskovi iste do Minhena. Tako da relacija Salzburg - Minhen ispadne 28e/5 ljudi. 5,6 evra do Minhena  :)

Nije Budimpešta - Salzburg, nego Salzburg - Budimpešta, samo u tom smeru. Ni meni nije jasno zašto nije reklamirana ta cena, ali bez problema može da se kupi...

• 1 year later...

Hej drugari, može pomoć...kako se vratiti kući iz Minhena, ili da ostanem i zatražim azil  ::crazy:  lol::

Noćni voz do Budimpešte za 28. jul nema manje od 50 evrića, ima za 29-ti, ali dok ubacim još jedno noćenje u hostelu onda nema razlike u ceni. Probala sam kombinaciju sa Zagrebom ali ispadne skuplje. Šta mislite, da li je ovo korektna cena ili da čačkam još nešto (ako ima uopšte)

Na ovom sajtu po Nemačkoj mogu se kupiti karte za smešne pare...možda može i van granica. Kupila sam dve karte Nirnberg-Minhen za dva evra  https://www.flixbus.de/streckenuebersicht/

Hej drugari, može pomoć...kako se vratiti kući iz Minhena, ili da ostanem i zatražim azil  ::crazy:  lol::

Noćni voz do Budimpešte za 28. jul nema manje od 50 evrića, ima za 29-ti, ali dok ubacim još jedno noćenje u hostelu onda nema razlike u ceni. Probala sam kombinaciju sa Zagrebom ali ispadne skuplje. Šta mislite, da li je ovo korektna cena ili da čačkam još nešto (ako ima uopšte)

Jesi li gledala preko sajta DB? Karte Minhen - Zagreb za taj voz u 23.40 se ne mogu kupiti online, pa možda ima jeftinih karata za 28. jul. Posle je ZG-BG još 22 EUR. Ako si u Nemačkoj, možeš probati na blagajni na bilo kojoj ž.stanici, a ako si u Beogradu, onda u Putniku. Takođe za voz Minhen - Budimpešta u 13.27 28. jula možda ima i jeftinijih karata, to možeš u Putniku proveriti. Znam da je nalazio Salcburg - Budimpešta za 13 EUR dok je na sajtu Austrijske železnice bila 29 EUR najjeftinija.

Još uvek sam u Bgd-u, putešestvije tek sledi. Zvala Putnik, nisu  pronašli ništa jeftinije od postojećeg sa bahn.de. Čak su mi i za Zagreb rekli da nema jeftinije od 39e (+22 do Bgd-a)

Ta cena iz Salcburga je odlična, pozvaću još jednom i za nju da pitam.  Hvala svakako  :mah:

Još uvek sam u Bgd-u, putešestvije tek sledi. Zvala Putnik, nisu   pronašli ništa jeftinije od postojećeg sa bahn.de. Čak su mi i za Zagreb rekli da nema jeftinije od 39e (+22 do Bgd-a)

Ta cena iz Salcburga je odlična, pozvaću još jednom i za nju da pitam.  Hvala svakako  :mah:

Pa 39 EUR i jeste najjeftinija cena do Zagreba. Ako ne nađeš ništa iz Salcburga, onda ti je to svakako vozom to najjeftinija varijanta.