Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram put u Indiju negdje poslije 15. januara. 2011. Ostao bih najvjerovatnije 3 nedelje.

Je li neko zainteresovan ili mozda ima neka ekipa kojoj bi mogao da se pridruzim?

Za sada jos nista nije fiksirano tako da su moguce sve kombinacije. Imam 29 godina :)

• 2 weeks later...

evo ja sam mozda zainteresovan, a gde bi isao ? Ja idem prvo za Katmandu pa Rajastan i Amritsar posle idem za Tajland.

Mozda mozemo da se kombinujemo !!

• Author

Ja imam samo jednu obaveznu destinaciju, a to je Goa. Zelim da obidjem jednu drugaricu koja tamo sezonski radi.

S obzirom na to, koncentrisao bih se na zapadnu stranu, i one lokacije koje su "blizu" Bombaja i Delhija.

Kad ti ides i da li putujes direktno za Katmandu?

ja najverovatnije krecem pocetkom januara recimo tamo 5 6 jos nista nije fiksno. Letim prvo za Kathmandu tamo ostajem jedno 4/5 dana onda za Delhi. Tu se nebi nesto zadrzavao, jednodnevno avionom za Amritsar, e onda bi vozom isao za Agru, Jaipur, Jodhpur, i mozda Jaisalmer ili Udaipur... Odatle se vracam za Delhi pa dalje na put.. Mozes ako hoces samnom od Delhija do Jodhpura, pa odatle hvatas neki jeftiniji let za Bombay... Ja ne bi posecivao velike gradove posto mi se nekako vise svidjaju manji, a i to mi je tek pola puta (Mislim indija  :D)