Jump to content

Featured Replies

Posted

:banana:

Drugari,

u subotu 14. oktobra pozivam vas na nonsens parti, uveche u centru Novog Sada...

treba samo da se obuchete besmisleno i donesete najbesmisleniji poklon koji mozete da zamislite, a pice se besmislena pica i slushati besmislena muzika  :dance:

zainteresovani nek se jave na pm ili moj mejl za vishe informacija.

::crazy:

A da ti to ne punis besmisleno puno godina tog dana  :-D ?

...hmm sta li moze biti besmislenije od festivalskih ludaja...  :blob:

Nazalost, napravljena je manja logicka greska.

Nedostatak smisla je smisao te zurke... paradox...

tako da moram da apsolutno odbijem pricu o besmislenim

poklonima u smislu odrzavanja besmislenosti zurke...

Dakle, donosim smislen poklon  lol::  sto priznacete

... nema smisla  ::crazy:

:mrgreen:

Besmislemo je to sto sam ja uopste razmisljala i smislila sta je to besmisleno a najbesmislenije je kupiti smislen poklon i ne pojaviti se.

a najbesmislenije je kupiti smislen poklon i ne pojaviti se.

hehhehheh...

Intrigantno  :happyyy:

mada, nedonosnje smislenog poklona je dvostruka negacija smisla (smisao je doneti besmislen poklon) sto mu opet dodje smisleno  :ll:

:mrgreen:

edit: besmislena logicka korekcija

o boze...

pomalo me sad plashi shto sam dozvolio ovom ludaku da pravi to svoje chudilo u kod mene u stanu...

Posto je vecina stvari oko mene po definiciji besmislena, samo cu prestati da trazim smisao, te se prepustiti basmislu te se pojaviti, mada je i to besmisleno  ::crazy:kiklop

Bas smo juce pricali o besmislenim poklonima.... Ideja koliko zalis, Ako se besmislena zurka bude odrzavala u onom besmislenom stanu i centru(besmislenome), potpuno je smisleno ne dati Mariji da preskace sa terasa, posto je to inace normalno,a sada postaje besmisleno, ili ne???

svi znamo ko je prvi iskocio kroz prozor i uskocio u zabranjeni grad :)

u svakom slucaju, smisleno i besmisleno su prilicno nerazlucivi, ako mene pitate... :P ipak, doci cu svakako

Da li mogu da ponesem i svoju prehladu sa sobom?Nikako da je se otresem u poslednje  vreme. :cry22:

Ili bi mozda neki smisleniji poklon  :bag:

• 2 weeks later...

zar ovaj topik ne imade dve strane? elem, kada je to? u 10 as always? ili?

AH - TEKILLA the elixur of the Godz . Makes you see things that aren ' t there ! ... I do not touch the stuff . . . trust me . . .  - rece neko nekad negde.....

and i knew from the beggining that it was bad choice  :wink:

bilo veselo , otkaceno skroz i tako... ko je bio sve zna 

aj uzdravlje :pivoooo:

AH - TEKILLA the elixur of the Godz . Makes you see things that aren ' t there ! ... I do not touch the stuff . . . trust me . . . rece noko nekad negde....

and i knew from the beginning that it was bad choice  :wink:

bilo veselo, otkaceno jako....znaju oni sto su bili ...

aj uzdravlje  :pivoooo:

au franci.. to bejashe jedna bolesna zhurka.. koliko ljudi, pica, chak i droge..

shto bi marina rekla:

ristekpa ljudi!

franci, luka, chivitli i ja se prisecamo priceless momenata :)

eeeeeee kad bi samo znali  :hihi:

nakon sto sam 10 puta nakon raznih zurki obecala ljudima da cu se konacno pojaviti i na forumu - oglasavam se svojim, verovatno /mada sam iskreno zaboravila dal ikad ranije pisah sta/ prvim postom!!

ja sam spavala samo jedan sat tu negde oko 6-7.. onda dosla kuci i tako... do sad sam izdrzala, a jos i trening..  ::crazy:

no - jez je zakon!!! :D :D :D

i proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna: