Jump to content

Featured Replies

proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna:

Srećo to uop?tre nije bilo besmisleno...  :hihi:

:tt:

Ovo je bila najnenormalnija zurka ikada.

::crazy:

Kad dodjem sebi,a to bi moglo potrajati, rado cu prisustvovati novom okupljanju.

i proglasena sam /off record/ za nejbesmislenije obucenu "zenu".. :ponosna:

Mislim da Kelso ipak treba da ponese tu titulu,jer su mu kikirikiji bili na mestu  zvizhd

franziultragigass9.th.gif

evo i naseg dragog slavljenika, kako pokusava da pobegne iz zatvora, naravno, trceci u mestu...  (ne zaboravite da otvorite fajl u punoj velicini i snazi, jer franci se zaista pomera ;)

heh, blesava zurka, dugotrajna i  :spot:

Two days after 

Mogu reci da je bilo mnogo dobro

Samo mislim da ovo i nije bash preterano zdravo :bag:

Kad je sledece okupljanje tj. seansa ?

:hihi: 

Ja imam nekih 80desetak slika... probacu da napravim neki izbor... pa cu vec baciti negede ovde na net...

:rofl:

pa dobro de, ako i nisam bila besmislena :cryy:, barem sam slatka!!  (narocito u :bag: izdanju ;):tt:  8-)

Huh, i ja se lagano oporavljam  flowers:: Mario, dobit ces motku po guzi sto si me okacio kako sanjam :maddd::ang:

Posto je ovo bila jedna vrlo nenormalno besmislena zurka, mislim da bi bilo bas besmisleno da napravimo reprizu, sa sve onako divnim Marijinim palacinkama day after :tt:

P. S. a ono je bio kikiriki sto smo stipkali na Kelsu? ::crazy::lol:

da, se i ja oglasim... fantasticna zurka, divna, retko bolju doziveh... samo, moj napaceni organizam!  ::crazy:

moje slike su nekim pijenim cudom jako tamne... probacu da ih sredim i okacim na net, ali ne garantujem.  :cry22:

Dodjoh sebi, kao, ::crazy: e ono jebilo ludo, jedva izvukoh zivu glavu...

Neke posledice i sad osecam, no ne bi sad o tome...

FANTASTICNO, nema sta, malo sam doduse zabrinut za nas :ang:

Jegulja duso, zasto su slike tamne pitaj marka koji je prespavao pola zurke na tvom fotoaparatu, te se zalio sutra na neobican bol u donjem delu ledja :bang:

HOCU SLIKE U NECENZURISANOJ VERZIJI

Kao zvanicni podpredsednik nezvanicne organizacije KPS-a zabranjujem ovakva okupljanja bar u narednih nedelju dana jerbo nisu dobra za zdravlje!!!

luka, sine, sto su ti dooooooooooooooobreeeeeeeeeeeeee fotke!  clap.gif' alt=':clap:'>

nemam reci! bravo, mladicu, divno!  clap