Jump to content

Featured Replies

Posted

Поштовани путници, уколико би неко ишао у Берлин 26. 11. 2010. , три дана, уз два ноћења у хостелу са доручком за 80е. , нека се јави. Понуда агенције је за десет евра скупља, тј. 90е. , па ми треба тоје људи да би сви остварили попуст. Уплату првог дела аранжмана у износу од 50е. треба остварити до 01. 11. 2010. зато пожурите:) ПОЗДРАВ!

ne, ne, ne... Ovde ljudi putuju bez agencija, sami sve organizuju, stave ranac na ledja i boli ih uvo.  :stop:

Ama Nikola, pusti čoveka, a sem toga i nije tačno to što si napisao :) Nekad se zalomi baš jako jeftin agencijski aranžman, a kad odeš tamo ne moraš držati vodiča za ruku, možeš da ideš sam gde hoćeš.  Berlin za 80 evra mi se čini ekstra povoljna varijanta - put tamo i nazad, dva noćenja, dva doručka, imaš tri dana da skitaš po gradu...

Mislim da su svi troskovi transparentni, ali moras da se odvojis od grupe ako ne zelis da bankrotiras.  Koliko sam video ima nesto slicno i za Varsavu. Isto 80-90 evra.

• Author

Јесу наравно транспарентни,  агенција је ок. Капирам како човек може да буде скептичан када чује колико кеша је у питању јбг. реално је јефтиније него да одеш сам. Подразумева да ћеш да их откачиш чим дођеш у Берлин, нико није толико наиван да им плаћа прескупе факултативне излете, које можеш и сам да оствариш десет пута јефтиније, уз само мало труда. ;)