Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

ove godine (kao i mnogih predhodnih) resio sam da idem na skijanje, ali odmah na pocetku sam naleteo na problem, nemam s kim.

Nisam dugo clan foruma, ali primetio sam da ima dosta skijasa, pa evo jednog mesta gde bi svi mogli da razmenimo iskustva i mozda nadjemo saputnika za sledece ski putovanje...

pozdrav, dobrodosao  :mah:

primetio sam i ja da ima ovde skijasa, valjda samo ne vole da se fale puno :D

Ja se nadam da cu biti u mogucnosti da se organizujem za Kop par puta produzen vikend ove zime.

Ako neko razmislja tako, mozemo da se organizujemo zajedno, bilo bi super...  :pivoooo:

mozes sa nama na skijanje. Pocinjemo 10 decembra u francuskoj 250 eura put ski pas i smestaj 7 dana 400 km staza.

• 1 month later...

Javite iskustva sa skijanja..ja bi toliko zelela da idem u Francusku ali nema sanse busom :(

Ja na zalost vodim takav nacin zivota da nemogu mnogo unapred da isplaniram slobodno vreme jer mi cesto iskrsnu neodlozne obaveze tako da najcesce varijante su mi dan dva unapred.

Da li je neko za ovaj vikend?

On 11/8/2010 at 10:38 PM, mocart said:

mozes sa nama na skijanje. Pocinjemo 10 decembra u francuskoj 250 eura put ski pas i smestaj 7 dana 400 km staza.

Ja bih isao u januaru, jel ima za tada neka akcija?

cao svima,

ja sam nova na forumu, ali vec odavno pratim desavanja na sajtu :) Zovem se Milena.

zainteresovana sam za vikend varijantu skijanja, recimo u januaru... bilo bi cool da vidimo ko je za... pa da organizujemo neko vidjanje uz kuvano vino ili caj, da dogovorimo detalje, gde, sta, ko, kad... itd.. :)

pozz

juce se vratio iz paradiski

da ide se 8 januara francuska 7 dana tri doline 600 km staza

• 2 months later...

Pozdrav svima,

imam konkretan predlog za ski vikend (26 i 27.2.) na Kopaoniku. Imam auto i dobru volju, a nemam društvo... Plan puta je sledeći: polazak 26.2. u 6.00h (iz okoline BG-a sam), na skijama smo oko 11h. Posle skijanja idemo u Brzeće (noćenje 9eur + polupansion večera-doručak 6eur). 27.2. posle doručka oko 9-10h idemo na skijanje i posle fajronta na skijalištu, oko 17h, krećemo nazad. Usput ručamo u restoranu kod tvrđave Maglič, i u BG-u smo oko 23h. Inače dvodnevni skipas je 3650din, za gorivo treba oko 1500din/po čoveku. Znači sve u svemu oko 75-85eur/po čoveku. Inače ne pričam napamet, već sam bio na kopu ovog meseca (5 i 6). Ako ima zainteresovanih kontakt na skimen159@yahoo.com

• 2 weeks later...

cao putnici!

bicu na kopu 14. 15. i 16.tog marta, pa ako neko bude tamo u tom periodu mozemo se naci negde na stazi :)

Jesti bili na Kopu prosli vikend?

Ja razmisljam da odem sad ovaj kontam da ce to vrlo verovatno biti poslednji vikend sa snegom. Ima li zainteresovanih? Isao bih ako nas ide vise pa da delimo troskove.

• 12 years later...

Caooo vidim sa su sve stare objave  ali ajde da probam meni treba  zensko drustvo da skijamo zajedno ? ko je raspolozen  neka se javi..

pozz Andreja