Jump to content

Featured Replies

Meni se cini da tema "shopping u madjarskoj" treba da predje  sa ovog sajta u Klub Svercera Srbije. Mislim normalno je komentarisati jeftinije troskove putovanja: smestaj, karte, ulaznice, gorivo, jer svi mi imamo ograniceni budzet, ali bas pojedinacnu robu?!

Slazem se sa pcelicom, najnajnaj gora tema po sada. A posle ti isti "trgovacki putnici" pljuju po carinicima i nazivaju ih pogrdnim i drugim kojekakvim imenima. To je ono sto meni licno smeta na ovom sajtu...dvolicnost pojedinih clanova. :bag: .

Moram da priznam da i mene nervira tema ''shopping u Madjarskoj'', iz istih razloga kao i pčelicu.

• Author

Mislim da ljudi u toj temi ne krše pravila foruma. Razgovaraju civilizovano, nikoga ne vređaju, ne bave se politikom i ne reklamiraju agencije. Diskutuju o stvarima koje nameravaju da kupe. Čini mi se da nemamo razloga da je obrišemo ili zaključamo  :-\

Lazare, sve je to OK, ali...

Ovo je ipak forum o putovanjima ;) ...

I opet, vecini su to prvi i skoro jedini postovi...dakle, neko koga ne interesuje putovanja, druge kulture, razlicitosti nego samo pelene, kozmetika, salame.

Mozda gresim...

Pa, tema se zove "Trice i kucine", dakle, sve sto je u okviru pravila foruma je dozvoljeno. Naravno, ne bi valjalo da takve teme preuzmu primat na ovom sajtu, a verujem da nece. Ostaje nam samo da se nadamo da ce vecinu ljudi kojima je to tamo prvi post, barem neka znatizelja povuci da bace oko i na druge teme i da ce se aktivno ukljuciti i u pricu o putovanjima :)

Cekacemo da se neko od njih javi i na ovoj temi i nesto prokomentarise, to ce biti najbolji dokaz da prate ;)

Evo jedna konkretna sugestija. Kada se udje na putopis i zelis da postovis komentar treba da se ulogujes, dakle kliknes na link login ukucas ime i sifru i onda te stavi na pocetnu stranicu, to zna da jako nervira jer onda treba da trazis taj putopis ponovo.

Dakle da se napravi tako da kada se ulogujete da vas vrati na prethodnu stranu. Kontate na sta mislim?

Ili jos jednostavnije, za nas, ako smo vec ulogovani na forum da bude omoguceno i automatsko ulogovanje za komentare... :)

Ah ta Joomla, samo komplikacije s njom... Ja sam prvo u Joomla-i pokušao da napravim Staze i Bogaze, ali nijedan plugin za Google Maps nije radio ono što sam hteo. Onda sam se i sam iznenadio kako ono oko čega sam se u Joomla-i grčio danima u WordPress-u uradim jednim potezom  8-)

Spoj WordPress-a i SMF-a recimo radi u oba smera besprekorno što se logovanja tiče. Jedini zbun nastaje ako korisnik menja šifru - mora zasebno da je promeni prvo u jednom pa u drugom. Naravno, podrazumeva se da u oba mora da bude ista šifra da bi login integracija funkcionisala.

Što će reći, ono što ponajviše nedostaje ovom sajtu jeste prelazak na praktičniji CMS, ali bojim se da je to prekrupan zahvat koji teško da bi bilo ko od vas u ovom trenutku razmatrao  :o

Svaki CMS ima svoje prednosti i mane... Dobra je Joomla, ima ona i puno prednosti, a to što neka ekstenzija ne proradi iz prve, jbg, al' sa druge strane ima ih stvarno puno. A i uz malo znanja lako se može nadograditi bilo koja funkcija :)

Evo jos jedna stvar koja je problematicna. Kad neko postavi kilometarski link na forumu, cela stranica foruma se razvuce. Moze li to nekako da se regulise? Ili ce moderatori morati stalno da intervenisu?

Cekacemo da se neko od njih javi i na ovoj temi i nesto prokomentarise, to ce biti najbolji dokaz da prate

...123 ... Da li cekamo jos? Ili mozemo da konstatujemo... tj da li je njihovo nejavljanje najbolji dokaz da ne prate ostale teme?

Aman zaman iskulirajte, ignorisite tu temu i gotovo, ima i sto puta glupljih tema, nek kupuje ljudi pelene i shunke...

Evo jedna konkretna sugestija. Kada se udje na putopis i zelis da postovis komentar treba da se ulogujes, dakle kliknes na link login ukucas ime i sifru i onda te stavi na pocetnu stranicu, to zna da jako nervira jer onda treba da trazis taj putopis ponovo.

Dakle da se napravi tako da kada se ulogujete da vas vrati na prethodnu stranu. Kontate na sta mislim?

Bas iz tog razloga se ja odmah po otvaranju naseg sajta ulogujem pa onda ceprkam po raznim stranicama. Inace ideja ti je dobra i bilo bi lepo ako bi neko to mogao da odradi.

Bas iz tog razloga se ja odmah po otvaranju naseg sajta ulogujem pa onda ceprkam po raznim stranicama. Inace ideja ti je dobra i bilo bi lepo ako bi neko to mogao da odradi.

Evo napravljeno je. Javite ako slučajno ne radi kako treba.

Molim ljude koje tema o kupovini u bilo kojoj zemlji iritira, da više ne ostavljalju poruke tog tipa na ovoj temi, a ni na bilo kojoj drugoj. Gušite konstruktivne predloge!  nono

Svako ima pravo da učestvuje na forumu, i svako ima pravo da piše ono što želi  SVE DOK SE PRIDRŽAVA PRAVILA! Tema apsolutno ne odstupa od pravila foruma, i kao takva neće biti dirana. Ako vam smeta, prosto je zaobiđite!

I administrator i moderator sajta su vam već odgovorili da se to neće dirati. Tako da ne vidim potrebu za daljom diskusijom. Ukoliko ignorišete i ovu poruku, svaka naredna na tu temu će biti obrisana.

Mozda bi bilo najjednostavnije da se za kupovinu otvaraju teme, recimo: "Kupovina u Rimu", "Kupovina u Madjarskoj" itd.

Da se ne guse postojece teme.

Koja ti je rezolucija ekrana? I koliko često vidiš takve linkove?

1280x800, a frekvenciju pojavljivanja takvih linkova nisam merio :) Samo sam video da to i drugi moderatori ispravljaju, pa ako je to neka sitnica koja moze cas posla da se resi, sto da ne.