Jump to content

Featured Replies

Коришћење наших слова је стандард па одмах треба радити таку верзију.

Poslao sam html i php fajlove.

Još da dodam da nule iz forme mogu da se izbrišu. Ništa ne smeta. Ja sam ih stavio čisto onako.

poz.

• 3 months later...

Mislim da bi mogla druga teme da se izabere jel ovako mi sajt deluje isuvise prosto

Uh, vidim da je već pominjan koncept doniranja na sajtu, ali da probam sa predlogom. Najprostije rešenje u startu otpada jer u doba kada PayPal bude dostupan u Srbiji, ljudska vrsta će koristiti telepatiju i transportne module a novac će biti prevaziđen  :?

Recimo sms donacija. Tu dobru proviziju uzimaju naravno provajderi, ali različitim ljudima bi možda odgovarale različite metode priloga(banka, sms). Učinilo mi se da bi Fortumo mogao da posluži ukoliko bi se preradile skripte za sms API, dok ne pročitah da je doniranje zabranjeno! :oSmscoin ima dostupnu opciju za donacije, možda ima i drugih, povoljnijih servisa  ;)

U svakom slučaju jeste cimanje za verovatno ne toliko velike iznose, ali za neko delimično pokrivanje troškova na duže staze možda ima smisla  :)

• 1 year later...

Meni nedostaju avatari... Znam da nije velika niti mnogo bitna stavka ali eto, s obzirom da je klub putnika, verujem da bi bilo interesantno  :D

Moglo bi da se ponovi sa novim smajlima  :P

Ovi su malo dojadili  ;D

Ubaciti malo novih,pa da se i nase oci raduju  :)

• 3 weeks later...

Prešavši na korišćenje tableta na putovanju imam problem aktiviranja komandi zbog svojih velikih, nezgrapnih jagodica.

Iz tog ličnog, sebičnog razloga predlažem da se komandni prozori povećaju.

(Imam ja problem, zbog dužine kažiprsta, i u ativiranju prozora za ne pročitane postove, pa neželjeno uključim link ka kupovini knjige):)

(Imam ja problem, zbog dužine kažiprsta, i u ativiranju prozora za ne pročitane postove, pa neželjeno uključim link ka kupovini knjige):)

E, da, isto i kod mene; ne znam da li ima veze sa prstom, koliko god da zumiram i naciljam jednostavno mi uvek otvori onaj link iznad..

Ne znam u čemu je problem, a nemam tablet da testiram, stoga sam kao privremeno rešenje dodao taj link i sa leve strane, ispod linka za privatne poruke. Jel tako okej?

Za ostale dizajnerske zahvate će morati da se pričeka nekoliko meseci, ali svesni smo da moramo da ažuriramo forum, u planu je :)

Što se tiče te komande je 0k. Hvala. (Sreća da je moje koriničko ime dugačko pa je komanda o prispelim porukama dovoljno daleko).

• 1 month later...

Hvala što si nam skrenuo/la pažnju na pitanje :)

Kako li je samo iskopa na sajtu, s obzirom da ne postoji direktna navigacija do nje :) Nismo je dopunjavali duže vreme i na kraju smo je sklonili iz navigacije sajta, jer smo shvatili da nemamo kada da je održavamo. Što ne znači da je nećemo ponovo aktivirati u nekom trenutku.

S druge strane, definitivno je dobro da se konstantno održava na forumu!

Заправо, прво сам случајно налетео на тему на форуму, а и има је у претрази по земљама... У сваком случају мислим да је добра идеја.

Хвала на одговору  :)

• 2 months later...
Guys, ajde te putopise, dajte neki link.

A meni ne prihvati uredništvo putopis. Jbg.   Mogu da ti pustim na mail ako hoćeš ono što sam sročio.

Da li može da se ubaci podforum da ljudi slobodno kače tekstove koji ne prođu reviziju na `glavnom sajtu`? Nema smisla da se ljudi obeshrabljuju samo zato što se jednoj osobi nije dopao tekst  ;)

Poseban podforum ne verujem da bismo otvarali, ali ljudi mogu već sada da okače sadržaj koji žele u odgovarajući podforum, kao što su već radili par puta :)

Inače, uredništvo ne čini jedna osoba, te se ni putopisi ne odbijaju zbog jedne osobe ;)

Kada je vec rec o podforumima, sta mislite da li bi bilo dobro da postoji podfoum o antropologiji?

A kako bi bilo da se ubaci glasanje za putopis godine, pa decenije?

Čisto zajebavancije radi! Pa da na podforumu putopisi bude link koji će da vodi ka njima?

• 4 months later...

Da li može da se ubaci podforum da ljudi slobodno kače tekstove koji ne prođu reviziju na `glavnom sajtu`? Nema smisla da se ljudi obeshrabljuju samo zato što se jednoj osobi nije dopao tekst  ;)

Читам Ноелов и Бранкомов извештај из Грузије, и размишљам баш о нечем сличном, неки део на сајту, нешто као цртице или "са телекса" :P, где би се објављивали овакви текстови, који ваљда нису "комплетни" путописи али су опет занимљиви, некако ми штета да остану "само" на форуму... мислим, шта је више клубпутничкије него кратки извештаји путника... :) Нпр, оне цртице МајеНС о Грузији и Азербејџану... некако не би било лоше да неко ко не посећује форум већ дође на сајт први пут има неки линк ка таквим стварима. Или можда само формирати посебан пдф где би се копирали такви текстови а држати на насловној страници сталан линк за тај пдф, где би излазио сваки нови пост, с насловима типа "НоелБГ доес Ђурђистан", "МајаНС у Азербејџану... " ... 

Наслов подфорума рецмо "Путописолики уписи" :P

Edited by Relja