Jump to content

Featured Replies

• Author

Verovatno ljudi sami prave... Reče mi ortak da je jedan nabavio tonu dinamita da baca za Novu godinu u Kaluđerici

• 3 weeks later...

evo vam jos jedna situacija sa policijom.

voze se moj stric i strina iz Zr ka NS. tamo kod zablja zaustavi ih policija. stric popio onako podosta, i ocigledno je pijan, ali vozi.

pita ga policija -- pa dobro, jel ste popili?

stric -- pa jesam, bili smo na slavi

policija -- pa da li gospodja ima dozvolu

stric -- ima

policija -- pa dobro, sto onda ona ne vozi??

stric -- pa zato sto imam vise poverenja u sebe pijanog nego u nju treznu.

i pustili ih :D

• 1 month later...

Moja omiljena prevarantska anegdota. Mozda neistinita, ali jednostavna i simpaticna.

Objavi cikica nagradnu igru.

Ko posalje najvecu jabuku na tu i tu adresu, dobija nagradu od toliiiiko dinara! Rok taj i taj.

Ljudi izaberu svoju naaajvecu jabuku, Pa i nije neki trosak za ucesce u nagradnoj igri! - pomisle, posalju na navedenu adresu i nadaju se da je bas njihova naaajveca.

Cikica dobije neverovatan broj ogromnih, prelepih jabuka.

Nakon isteka igre, odabere jednog ucesnika i posalje mu obecanu nagradu od toliiiiko dinara. Izadje na pijacu gde ljudi za par dana razgrabe njegove dzinovske jabuke i cikica zaradi pozamasnu svotu novca, sa mnogo vise "i" u toliko..:)

Naivna pricica, ali lepacka  clap.gif' alt=':clap:'>

Verovatno ljudi sami prave... Reče mi ortak da je jedan nabavio tonu dinamita da baca za Novu godinu u Kaluđerici

:D Mislim da je ovak kratak upis pogodio pravo u centar sto se tice teme: ''O Srbima i ludosti''.

Ne znam da li je ovo istinita prica, cuo sam je od nekog drugara:

U jednom selu kod Novog Sada kad je bila ona ''epidemija''  pticijeg gripa, ispred kapije nekog coveka koji gaji jako mnogo  curki zaustavi se neko kamionce iz njega izlete neki likovi sa rukavicama, hirurskim maskama i nekim skafanderima i  krenu da prskaju: dvoriste, njega, curke... sve, nekom prskalicom. Masu nekim legitimacijama, urlaju: ''pticiji grip, epidemija...'' i tako na frku i uz veliku galamu mu potrpaju sve curke u to kamionce i odvezu se u nepoznatom pravcu. I ostade covek bez curki :)

Moja omiljena prevarantska anegdota. Mozda neistinita, ali jednostavna i simpaticna.

Objavi cikica nagradnu igru.

Ko posalje najvecu jabuku na tu i tu adresu, dobija nagradu od toliiiiko dinara! Rok taj i taj.

Ljudi izaberu svoju naaajvecu jabuku, Pa i nije neki trosak za ucesce u nagradnoj igri! - pomisle, posalju na navedenu adresu i nadaju se da je bas njihova naaajveca.

Cikica dobije neverovatan broj ogromnih, prelepih jabuka.

Nakon isteka igre, odabere jednog ucesnika i posalje mu obecanu nagradu od toliiiiko dinara. Izadje na pijacu gde ljudi za par dana razgrabe njegove dzinovske jabuke i cikica zaradi pozamasnu svotu novca, sa mnogo vise "i" u toliko..:)

Naivna pricica, ali lepacka  clap.gif' alt=':clap:'>

Nije uopste anegdota, vec karikirano objasnjava princip nagradnih(ili "prevarantskih"?) igara. Seti se bilo koje nagradne igre kod nas, pa razmisli da li je tako ;)

Da, samo što je ovde u pitanju mali, običan čovek, koji je bez ikakve naročite moći došao na ideju za dobru prevaru. Meni se upravo ideja dopala, sa sve jabukama:)), pusti ti državu i kompanije koje se bave zaluđivanjem naroda..

Uvek sve može da bude crno, ako tako želiš da ga vidiš.

A znaš šta ja vidim u nagradnim igrama? Isključivo nagrade. Imam nenormalnu sreću u osvajanju istih, cela moja porodica, veruj mi da ne bih mogla da se setim šta smo sve u životu osvojili.. Da ne bih previše skrenula s teme, dovoljno je da ti kažem da mi je prvo putovanje u životu dobijeno na nagradnoj igri, pa da vidiš zašto reč Prevara i Igra u mojoj glavi ne stoje zajedno.

:pivoooo:

Ma, ne gledam crno na stvari, daleko bilo :) Pojedinci uvek dobiju i lepo je sto si ti imala srece, igraj i dalje dok te ide. Poenta je da je organizator takve igre uvek na dobitku, bila to drzava, neka kompanija ili cikica sa jabukama :mah: