Jump to content

Featured Replies

Posted

E ovako putujem u januaru i februaru 2011 u sledece zemlje:

nepal 5 dana (dolina Katmandua)

Indija 9 dana Jaipur Agra, Jodhpur, Jaisalmer i Amrtisar.

Tajland Bangkok Koh Phi Phi, Chiang mai sa okolinom ukupno 13-14 dana

Cambodia Pnom Pen, Siem Reap (ANGKOR) jedno 3-4 dana

Mozda centralni Vijtnam Hue Hoi an (par dana zavisi od stanja u kome se budem nalazio  :o)

Singapur 1 dan let preko Kuala Lumpura za Sri Lanku i tamo blejanje par dana.

pa pozivam avanturiste, pustolove i sve ostale da mi se pridruze  ;D

Ako je neko zainteresovan ne mora da ide ceo put vec samo deo recimo jednu ili dve zemlje po dogovoru. Javljajte se da mi pravite drustvo !!!  :blob: Leti se low cost, varijantom i stekuje se na smestaju (mislim nema smestaja u hotelima sa 5 ili 6 zvezdica, samo toliko  nono vec u nekim pristojnim hotelima ili guest hous-ima) kako bi bilo sto povoljnije ...

Oduzmi koji dan od ovih koje si planirao da provedeš u Tajlandu i dodaj ih na već planiranih 9 indijskih. Mislim da je preambiciozno da za 9 dana samo proletiš kroz navedene gradove. Odnosno, statistički ćeš moći da kažeš da si bio tamo ali ih nećeš doživeti.

• Author

znam u vremenu sam ogranicen za sve ali zelim malo i da odmorim noge na moru, mora se skupiti snage za dalji put, a i za tajland treba neso ostati !!! Mada koji dan gore dole uvek moze da se kalkulise ...

caos emsrch, super zanimljiv plan! i ja razmisljam o necem slicnom ali tad nazalost ne mogu sigurno.. zanima me koliko ce te okvirno kostati sve, tj karte, smestaj, vize ako ima i sl?

• Author

Cao,

pa ovako, sve avio i vozne karte znaci do nepala, indije tajlanda kambodze singapura malezije sri lanke i nazad kuci kostaju ukupno oko 1000 eura. Smestaj je oko 10 eura dnevno maximalno i to ako ides sam, :kamp: vize oko 100 eura , ostalo je stvar licnog troskarenja i onoga ko je koliki karakter znaci za ceo put opusteno 2200 recimo ;D.. Ako imas jos pitanja slobodno javljaj ....

To ne bi mogao da bude put koji bi poceo oko 25. decembra, recimo, ili nesto ranije, posto mogu samo do 10, 11. januara?

• Author

pa nisam siguran, da cu moci  :'( , Mada ako ti ides definitivno mozemo da se sretnemo negde pa da se malo druzimo  ;D.. A gde bi ti od ovoga najradije isla ?

Drugarica i ja planiramo 20. ili 21.januara da krenemo na Tajland, a jos uvek razmisljamo gde cemo posle...Ja bih volela da vidim Maleziju,mada ni Kambodza ne zvuci lose :)...Mozemo da ostanemo u kontaktu pa barem deo puta da provedemo zajedno.  :mah: