Jump to content

Featured Replies

Posted

putujem okvirno 24 decembra iz istanbula za sri lanku pa na maleziju  :D

obici nesto na maleziji i indoneziji i ici na tajland  clap

tamo po dogovoru naravno laos, vjetnam, kambodza, :dance:

povratak sri lanka i ostati koliko se moze uz odlazak do indije i poneko ostrvo. :kamp:

ako vec ima ekipa sa slicnim datumom i slicnom destinacijom rado bi se pridruzio bar deo puta

ili ako neko zeli samnom slobodno se javite. :mah:

vremenski nisam ogranicen a ako mi se negde bas i svidi ne moram ni da se vracam.

prvi put idem na takvu destinaciju.

javite se pa da kupujemo karte i krecemo. :mah:

Ja ću biti u Indiji otprilike u periodu između 10. januara i 25. januara, tako nešto, pa ako budeš tu u nekom periodu možemo da se dogovorimo.

A koliko je ta karta izmedju Sri Lanke i Malezije? Bila sam ovog leta u Indoneziji i videla nesto, naravno nedovoljno, a sta tebe konkretno zanima? I koliko mislis da se zadrzavas u jednoj zemlji?

Ja sam leteo Air Asiom, pogledaj kod njih. Samo da dodam da su mi na cekiranju u Kuala Lumpuru,(let KL-Colombo), trazili kartu i iz Colomba!

A jel neko kombinovao da tipa sa Šri Lanke ode u Maleziju pa Tajland pa natrag u Maleziju? Tj pitanje je ta famozna malezijska dvoulazna viza ;)?

• Author

karta colombo kuala lumpur oko 200 eura air arabia, ali zaista predstavlja problem malezijske vize za vise od jednog ulaska koja se po poslednjim informacijama idalje ceka minimum mesec dana a moze i duze da potraje posto se zahtev za tu vizu salje u maleziju pa nazad.

a mi moramo izaci i ponovo se vratiti u povratku tako da sam promenio plan rute ali se i dalje obilaze sve navedene zelje.

• Author

odgovor pepeljugi

veliki je spisak toga sta bi voleo da vidim

krenucu redom i opusteno

vreme me ne ogranicava koliko u nekoj drzavi ostati

napisao sam ranije mozda se i ne vratim.

karta colombo kuala lumpur oko 200 eura air arabia,

sa airasia, colombo - kuala lumpur može da se nađe i za 70€ povratna na promociji, a inače nije više od 100€ !

Sa AirAsia, imas Pariz-Kuala Lumpur za 200 evra u jednom smeru. Bila je i akcija za samo 99 evra ali karte su rasprodate... :cry22:

• Author

do sada nisam nasao ni jednog saputnika za ovu destinaciju

jel moguce da bas niko ozbiljan nije zainteresovan

ili nam se ne poklapaju rute i datumi.

iz tog razloga evo promene rute direktno za tajland pa tamo polako obilaziti okolne zemlje i dokle se stigne

verujem da na ovoj destinaciji ima dosta vas

mogu i datum polaska pomeriti posto sam verovatno zakasnio za povoljne karte u decembru.

ako nadjem ekipu super ako ne odoh sam.

vidim da spominjes i Indoneziju...

Indonezija je ogromna i ne mozes bas skoknut do nje i vidjet nesto...

stvari koje moras vidjet su; bucket lawang,lake toba,naravno Kuta na Baliju,vulkani na Javi itd itd...

znaci cijela indonezija...

ako ne mislis ostat 20 dana u Indoneziji,moj ti je savjet da ne gubis vrijeme i odlazis tamo...

sve je daleko jedno od drugog,jednom rijecju ogromna je...al da je predivna i posebna,to jest...

znaci,nemozes bas skoknut i vidjet nesto.

moras otici i provest mjesec dana tamo..sve ostalo ce ti bit bacen novac i vrijeme...

pozdrav...

• Author

minimum 1500 eura sa kartom  vizama i da se vratis kuci posle mesec dana.

a sve preko toga mozes ostati duzr i videti vise.

• Author

za indoneziju si u pravu ipak je to ogromno prostranstvo od 6000 km puta 3000km i puno lepota ,ali moram od nekud poceti i ko zna mozda bas tamo ostanem mnogo duze ili zauvek.

zato i ne mogu da dam plan puta kad ne znam koliko cu gde potrositi vremena.

izvini za rec skoknem ,obidjem i slicne ,znam da  to u praksi traje mnogo duze nego recima iskazati.

a jel planiraš da se vraćaš preko Malezije isto? kako planiraš za dupli ulazak?

• Author

pokusacu tamo izvaditi drugi ulazak za maleziju a ako ne dobije obici je air azijom , malo kosta ali sta mogu.

Biće dosta nas sa ovog područja u Šri Lanki u tom periodu. Neki su već tamo.

Javi se kad stigneš pa se možda i vidimo :)

Hajde napisi malo konkretnije koliko bi dana ostao u Sri Lanki, jer sam ja stvarno zainteresovana za put, ali imam oko dve nedelje slobodno, mozda malo vise, pa da znam da li mogu da se uklopim. Karata ima od Istanbula za Kolombo za 200 evra, a toliko je i povratak odatle, ali Air Arabia je prodala sve do Malezije. Da li si ti uspeo da ih kupis?

• Author

pepeljugo nisi procitala da nisam nikoga nasao za sri lanku pa sam promenio plan

letim 17 januara rim bankok pa onda tamo krecem obilazak bez plana i ogranicenja.

i za ovaj put nisam nasao nikoga  krecem sam

ako je jos neko zainteresovan zovite jos ima povoljno karata za 17

do rima wizz air 

Mocart,

ako ti nešto znači za planiranje puta po Indoneziji i koliko se zadržati , pogledaj moj mali putopis i slike iz Indonezije. Sletela sam na Javu pa preko Jave otišla na Bali , lombok i Flores.  A odatle imaš česte jeftine letove Air Asiom za 40€.

edit: izbrisani podaci o sajtu, molim vas da ne reklamirate. Ako želite da date te informacije pošaljite privatnom porukom.

• 4 weeks later...
  • Author

hvala oljice puno

znaci ce mi tvoje iskustvo na putovanju kroz indoneziju

i vec sam rezervisao neki smestaj tamo ali sve za dvoje iako idem sam

voleo bih ako neko ide u tom periodu isto sam da se udruzimo

moze i deo puta

tajland , malezija, indonezija,singapur,vjetnam kambodza

javite se