Jump to content

Featured Replies

Posted

Svake prve subote u mesecu organizujemo obilaske podzemlja Petrovaradinske tvrdjave.

Okupljanje je u 13h "kod sata".

Obilazak traje 2 sata.

Ponesite baterijske lampe (preporucujemo da pinesete i rezervne baterije.

Obucite ocecu koju ste planirali da perete. Nesto na glavu (paucina) i dobru volju.

Asocijacija za fortifikaciju

Bas cool,nego cisto informativno-ko to organizuje clanovi ovog sajta i foruma ili ljudi sa tvrdjave (pretpostavljam da je ovo drugo) th_ask.gif

Kao sto je Nenad vec naveo organizacija je Asocijacije za Fortifikaciju ciji su svi clanovi ujedno i clanovi ovog foruma tako da su oba tvoje predpostavke na dato pitanje tacne.

Kako god, ako te zanima podzemlje znam da si sa Nenadom u sigurnim rukama.

flowers::

Tnx,skontah  icon_smile.gif

Mozda i naletim da se gubim po pezosu,pogotovo ako se nakupi odece za pranje  icon_mrgreen.gif

Imam vec par zrtava za prvu subotu novembra, nego mozemo li nekog da zaboravimo dole, kao slucajno :evil:

• 4 weeks later...
  • Author

Zbog bolesti vodica, vandredno, samo za vas ponovo u vasem gradu obilazak podzemlja u subotu 18. novembra. 13h "kod sata". ponesite baterijsku lampu.

• 4 weeks later...

ja sam dugo studirala u novom sadu i nikada nisam obilazila podzemlje Petrovaradina, jel to jos uvek postoji

Hej hoj!

Kad god resis da se pojavis u Novom Sadu, bice neko raspolozen da ti pokaze podzemlje. Ono naravno i dalje postoji ali prete mu razni sitni kapitalisti i ljudi nesvesni njegove vrednosti... Nadamo se da ce postojati i za nasu decu i decu i njihove dece i tako dalje dok je sveta i veka  ::crazy:

Pa se ti javi, jednom...

:mrgreen:

• Author

Ajmo jedan dan u podzemlje. Npr, kada bude pao sneg i sta znam. Idemo 'nako.

Ljude vise zanima podzemlje nego nadzemlje.

Pocetkom novembra imali smo 41 osobu na obilasku podzemlja.

Pocetkom decembra imali smo 0 (nula) osoba na obilasku nadzemlja.

Sta vam to govori? :)

Poz ekipa, super vam je forum  clap

I ja bi' isao, al' malo je brrr...!! Bejah tamo pre vise od 10 god., a i to sto smo isli kao klinci je bilo odes par koraka kroz hodnik, i onda neko vikne nesto i svi se  :potty: i onda svi trk nazad, jedni preko drugih... Mozda je sad "malo" hladno, al' uz malo zagrejave  :pij: i taj problem nije ne resiv!!

ali ti nisi isao sa strucnjacima kakvi su ovi momci.  :grin:  samo ti dodji.

• Author

Ajmo ovako da najavimo unapred.

U nedelju 24. decembra u 12 časova "kod sata".

Moze?!

Dizem dva prsta ( A gde je smajli sa dva prsta?! )  nono

Pa, moram i ja vec jednom da krocim u te katakombe.

Evo stidim se sto zivim u NS-u i nisam ih vec posetila. ( Gde je stidni smjlika?! Treba da se stidite  :ll: )

Da li jos uvek vazi obilazak za sutra?

Sutra je kod mene radna akcija, kojoj nema kraja, tako da ne mogu da ostavim ljude, a ja odem u provod.

Izvinjavam se, ali ovo se maaaaaaaalo razviklo (mislim na rintanje).

Bice Internacionalno, dovodim dve Australijanke :) Verovatno...

A vi da budete fini  :-P

:mrgreen:

Ako dolaze Australijanke ... mozda ja kupim kartu do Novog Sada! Nadjite mi smestaj ako u Novi Sad idemo u subotu vece!

• Author

Komentar na dana?nji obilazak podzemlja...

zvonciciiii? :hihi:

Najbolji utisak (meni) bila je pojava jednog padobranca iz SAD-a. Niodkuda pojavio je lik u podzemlju sa nama. Kasnije smo iz price sa njim skontali da je on John Duchesneau i Tour Guide u FORT ADAMSU (state of Rhode Island - izmedju Bostona i New Yorka).

Evo linka: http://www.geocities.com/~jmgould/fortadams.html

Lik je inace dosao samo da bi video Petrovaradinsku tvrdjavu. Gledao je prilog na MTV o EXIT-u i morao je da dodje i da je vidi.