Jump to content

Featured Replies

Meni je pre izgledao kao frik koji tako ide za nama da bi nas u mracnim hodnicima  :death:

Ali ispostavilo se, po dvehiljadeosmi put, da izgled i te kako moze da zavara.  zvizhd

A za  Nenada  clap

• 3 weeks later...
  • Author

U subotu 13. januara u 13h "kod sata" okupljanje. Idemo u podzemlje tvrđave.

Vidimo se...

U subotu 13. januara u 13h "kod sata" okupljanje. Idemo u podzemlje tvrđave.

Vidimo se...

ja bila.. nije bilo nikog..  :?

• Author

Sorry.  :maddd:

Jedan od razloga sto se niko nije pojavio je taj da smo se svi osecali lose u subotu. Bane je imao glavobolju (mislim da je bio mamuran  pijjj:pij:  :pivoooo::happyyy: ) a ja sam imao pokvaren stomak.  :potty: Plus niko se nije javio na forumu . jbg  :bang:

Sutra sam sigurno "gore" ali idem da fotografisem nesto za novi izgled sajta  :comp:

a jbg.. bilo nas dve i mi chekale pola sata i onda se shetale..

onda da li ce biti ichega ono standard prve subote u februaru tipa 04.02? ili

pak nedelju dana kasnije..

no u svakom sluchaju ti javi a ja cu da ti potvrdim dolazak ili nedolazak

• Author

U subotu 3. februara idemo sigurno.

Okupljanje je u 13h "kod sata". Obavezna je baterijska lampa.

• 3 weeks later...
  • Author

Podsetnik:

Svake prve subote (to je opet sada u subotu 3. februara) u mesecu organizujemo obilaske podzemlja Petrovaradinske tvrdjave.

Okupljanje je u 13h "kod sata".

Obilazak traje 2 sata.

Ponesite baterijske lampe (preporucujemo da pinesete i rezervne baterije.

Obucite ocecu koju ste planirali da perete. Nesto na glavu (paucina) i dobru volju.

PS imacemo posetu novinara iz Politikinog zabavnika!

• 4 weeks later...
  • Author

Kao i svake prve subote u mesecu (to je opet sada u subotu 3. marta) organizujemo obilaske podzemlja Petrovaradinske tvrdjave.

Okupljanje je u 13h "kod sata".

Obilazak traje 2 sata.

Ponesite baterijske lampe (preporucujemo da pinesete i rezervne baterije.

Obucite ocecu koju ste planirali da perete. Nesto na glavu (paucina) i dobru volju.

trebalo bi da dodjem i ja sutra, da se podsetim kako izgleda novi sad  :roll: sem ako bude pljustala kisa  :psuje: vidimo se

Bilo je sjajno  :spot:

Milance nas je sve iznenadio ponevsi sa sobom baklju, jer nije imao baterijsku lampu  smartass

I zaista je poseban dozivljaj sa njom.

Izvinjavamo se Nini sto je njen predlog da spalimo nekoga od nas i da ga kotrljamo po hodnicima radi boljeg osvetljenja ODBIJEN!!!

Mozda neki drugi put, kad navatamo dobrovoljca  ::crazy:

o, da... tebe cu spaliti! pa s kim posle da putujem!  :psuje: predlog je ODBIJEN!

a nenade, jel moguce da povedes jedno desetoro do petnaestoro starijih tinejdzera na celu sa mnom prve subote u aprilu? a? naime, pricala sam djacima kako je bilo lepo, i oni su se izodusevljavali i hoce da idemo, a sudeci po broju zainteresovanih danas (oko 25), ako iskljucimo sve koji ce se predomisliti ili ce im iskrsnuti vec nesto pa nece moci, trebalo bi da ih bude desetak, najvise 15 voljnih da idu prve subote aprila. prihvatas li izazov?  :angel:

• Author

Nema nikakvih problema. Samo gledaj sa sto vise a jos bolje svi imaju neku baterijsku lampu.

divno! naravno da ce poneti lampu, inace svima ocena manje uz vladanja!  :death: sto je dobra ova vlast  :hihi: oni se vec raduju, pitaju za vozne karte, sastavljaju spisak, skupljaju pare, bice to lepo.

uh, rekose mi juce da je to subota pred uskrs...  :bang: sta se u tom slucaju radi? ako se ista radi...

• Author

Za sledecu subotu imamo zainteresovanih

pa eto 17. marta u 13h "kod sata" sa baterijskom lampom.

• Author

Eto, ja bio "kod sata" u 13h i dzedzio do 13.30h i niko se nije pojavio.

U stvari neko mi je poslao poruku u 13.08 da ce se pojaviti za 20 minuta ali meni je mobilni ostao kod kuce.

Sta da se radi...

elem, nenade, od ono moje desetoro dece ispade da hoce svih tridesetoro da dodje. posto je to puno ljudi, nasla sam za shodno da pitam i acketu da preuzme polovinu i tako ti olaksam muke.  :angel: acketa je svesrdno ponudio svoju pomoc.  :party:  imas li jos nekog znalca pa da pravimo tri grupe? naravno, moja zamisao je da idemo istovremeno, mozda da svaka od grupa ide nekim drugim putem, pa da se nadjemo na kraju, ili da ide jedna grupa od 30 sa vodicem na pocetku i kraju kolone. sta ti mislis?

• Author

Tesko je naci dobre poznavaoce koji bi bili slobodni ali...

Jednom smo nas trojica vodili grupu od 40 ljudi i nije bilo nikakvih problema.