Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko upoznat, da li neko osiguravajuce drustvo kod nas osigurava putnike od rizika razbojnistva? Ako da, koliko to kosta i da li ima problema prilikom naplate? Hvala!

• 1 month later...

Ne znam koja bi firma to radila...i ideja uopste za tako nesto?

Mislim,kako ces posle dokazati da si ti opljackan,a da nisi npr. izgubio stvari slucajno ili sam sebe "opljackao" (iscenirao)?!

Stvarno ne znam kako bi to dokazo tom osiguravajucem drustvu,cak i uz policijski zapisnik,posto znas da se osiguravajuca drustva ne odricu para tek tako lako... :)

Da li je neko upoznat, da li neko osiguravajuce drustvo kod nas osigurava putnike od rizika razbojnistva? Ako da, koliko to kosta i da li ima problema prilikom naplate? Hvala!

Prosle godine sam citao nesto na tu temu i ne secam se detalja ali se secam da neko takvo osiguranje postoji ali je premija dosta skupa i zavisi od toga da li se putuje u rizicno podrucje ili ne.

Mislim,kako ces posle dokazati da si ti opljackan,a da nisi npr. izgubio stvari slucajno ili sam sebe "opljackao" (iscenirao)?!

Stvarno ne znam kako bi to dokazo tom osiguravajucem drustvu,cak i uz policijski zapisnik,posto znas da se osiguravajuca drustva ne odricu para tek tako lako...

Da li si cuo za "kasko" osiguranje automobila? Ako ti neko "pozajmi" automobil ili neku drugu stvar, kradju ili neko drugo razbojnistvo kod osiguravajucih kuca dokazujes policijskim zapisnikom a na istraznim organima je da posle utvrde da li si lazirao ili ne.