Jump to content

Featured Replies

Posted

Kao sto naslov kaze prodajem ranac od 70 litara.Ranac je koriscen ali pravilno,znaci izgleda kao nov,nigde pocepan,svi rajfeslusi na njemu ispravni.uz njega ide i nepromociva navlaka koja nikad nije koriscena.Crno-tamno zelena kombinacija boja.Slike cu postaviti ako bude bilo interesovanja(da se ne cimam sada posto mi je spor internet).

Najbitnija stvar cena 40 eura.

• Author

Takodje da kazem,jurim da kupim MTB pa ako ga neko ima na prodaju...mozemo se doogvarati....

• 1 month later...

hi guys,,,

nice discussion is going on ,,,,

i really enjoyed it,,,, and also

helpful for me ,,,

it should be helpful for every one,,,

thanks,,,,

kakav bajs treba... za sta.. dosad sam nabavljao genesis,merida,ktm i neke lokalne nemce al svi uglavnom deore oprema. ja sad imam 1 siti bajk ok... cak sta vise odlican,reci sta treba pa cu vidim za par dana

• Author

Hvala...kao sto rekoh,ranac je prodat i sada verovatno sheta negde po Tajlandu,bicikl kupljen,KTM sa deore opremom i nisam mogao da odolim kupio sam josh jedan Polar storm. :LOLLL:

Mada,mozesh mi reci,cisto informativno cene bajseva koje nabavljash.P.S.Ako te ima na sajtu ciklo berza ili ciklonaut,nemorash mi nista govoriti,redovno posecujem te sajtove i pratim cene...

ne stawljam ih na net jer odu brzo a ono sto ostane kod mene provozam s vremena n vreme,ovaj sad siti trek,200e deore gel sediste,dinamik tockovi ok je skroz genesis je bio staru model 150e al ekstra a cene su isle od 150e do 350e jurim sad i ja nesto za mene al da volja da nosi  110kg  zvizhd