Jump to content

Featured Replies

Posted

pozdrav!

letio bih iz budimpešte za istanbul Wizz airom i na njihovoj stranici ima mogučnost transfera busom za nekih 4 eura od Madach  ulice njihovom busem do aerodroma..

kako ne poznajem budimpeštu,tako neznam koja  je udaljenost od zeljezničke stanice keleti do te Madach ulice...

jel mi netko moze dati neki savjet?

hvala unaprijed...

Ovde ima saveta na pretek.

Najjednostavnije ti je da ides vozom od Nyugati stanice do Ferihegya1 (aerodroma odakle polece/slece Wizz.

kako ne poznajem budimpeštu,tako neznam koja  je udaljenost od zeljezničke stanice keleti do te Madach ulice...

2km

• Author

znači kupim kartu iz zagreba za nugaty stanicu.ne keleti?

pa vozom do aerodroma jel?

ide mi avion u 6 ujutro...jel ima tad vozova za aerodrom?da ne zakasnim na let?koliko voz dodje?

ako imate neki konkretan savjet?

wizz bus trazi 4 eura,ali moram prvo bookirat kartu da saznam kad ide bus,pa da ne rezerviram a da mi ne odgovara bus kad ide,ili da ni ne ide tako rano.

sorry sto davim,ali neznam nista o budimpesti,a na forumu nema,ili nisam nasao.

idem za Sri lanku,a ovo mi je super jel lete na Sabihu,a od tamo i letim fly dubaiem za Colombo.

sorry sto davim,ali neznam nista o budimpesti,a na forumu nema,ili nisam nasao.

idem za Sri lanku,a ovo mi je super jel lete na Sabihu,a od tamo i letim fly dubaiem za Colombo.

baš je do detalja objašnjeno na forumu

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=140.0

a u Budimpešti imaš 3 ulice sa istim imenom "Madách" !

ukucaj 'Madách utca Budapest' na maps.google.com i pogledaj udaljenost.

srećno, i obavezno piši kako izgleda to uklapanje wizz i flydubai ...  :roll:

• Author

hvala ti puno..

hocu obavezno..

veza mi izgleda ludo..

sleces u 8 i 50 na sabihu a vec u 11i 55 leti za colombo..a fly dubai navodno je samo sat vremena konekcija na dubai aerodromu i onda za colombo, sharja je ipak 12 sati.2 puta sam na njoj cekao,neda mi se više...

vidjet cemo..

kartu za colombo imam..sad samo kako do istanbula najbolje i najjeftinije doci..

hvala jos jednom na linku,,nisam ga mogao naci..fakat sam trazio