Jump to content

Featured Replies

Posted

pozdrav!

imam problem sa Visa electron karticom pa vas molim za pomoc!

hocu rezervirat kartu za colombo sa fly dubaijem,ali odbiijaju mi placanje.

zvao sam banku i oni kazeu da fly dubai radi pre autorizaciju,a debitna kartica dozvoljava samo autorizaciju.znaci bez provjere.

e sad bi ja mogao da mi kolega plati sa master cardom,ali tamo piše napomena da oni koji putuju iz i u sudan,sri lanku,itd,nemogu imat kartu placenu s tudjom karticom.

za ostale zemlje se moze platit tudjom karticom ali mora se imat kopija pasosa i kartice?

e sad jel bi oni meni radili problem da ja dodjem s kopijom pasosa i kartice a putujem za colombo,i da li bi sustav dozvolio placanje ako je odrediste sri lanka,a putnik i onaj koji placa razlicita imena?

hvala unaprijed...

Mogu ti samo delom odgovoriti:

Uglavnom sve kompanije traze da vlasnik kartice kojom je placeno bude JEDAN od putnika. Ovog leta na devet letova nisu mi ni jednom trazili autorizaciju kartice.

Mozda je ipak najbolje , ako mozes , da napravis debitnu karticu.

• Author

ja jesam vlasnik ove electron kartice,ali nece mi skinut s racuna.treze preautorizaciju,a ovi moja banka to ne da,nemam pojma.

e sad kad bi platio s tudjom,da li bi to prošlo.da me ne vrate,jer keze ovo na stranici :

A credit card cannot be used to pay on behalf of someone else travelling to or from Sudan, Nepal, Pakistan or Sri Lanka.

• Author

jel netko placao fly dubaiju i s kojom karticom? i jel prosla rezervacija?

vazna mi je inf.jer ima let samo jos 12.og dec.

jel netko placao fly dubaiju i s kojom karticom? i jel prosla rezervacija?

vazna mi je inf.jer ima let samo jos 12.og dec.

Da. Ja sam kupio 4 karte pre jedno pola godine kod FlyDubai-a i platio sam Visa Electron karticom Banca Intesa-e. Nije bilo nikakvih problema. Na Sri Lanci su mi trazili karticu na check-in-u i detaljno proveravali.

• Author

pa jel su ti pravili problem zbog one napomene da putnici za sri lanku,nepal,pakistan itd,moraju imat kartu placenu karticom na svoje ime,tj da nemoze biti karta placena tudjom karticom..

ja sam jucer 3 puta pokusavao i nije mi prosla kartica...

pa jel su ti pravili problem zbog one napomene da putnici za sri lanku,nepal,pakistan itd,moraju imat kartu placenu karticom na svoje ime,tj da nemoze biti karta placena tudjom karticom..

ja sam jucer 3 puta pokusavao i nije mi prosla kartica...

pa... nisu mi pravili problem, jer sam platio svojom karticom.

• Author

nisi me skuzio :)

ili sam se ja krivo izrazio

kazes da si 4 karte kupovao,pa sam zabrijao da si za jos nekog kupovao,pa dali su za tog drugog radili problem...