December 2, 201014 yr Vuče, meni tvoji predlozi zvuče okej. Doduše, bojim se da niko ne bi donirao kad bi video baner Što se tiče ustupanja tekstova časopisima, mislim da tu nema leba, to bi se prebijalo kompenzacijom - mi njima tekst, oni nama reklamu. Teško da bi bilo nekog keša.
December 2, 201014 yr Kuda ide ovaj svet, beauty se svima javno izvinjava, osvanule reklame na sajtu KPSa... Blizi se 2012, nema drugog objasnjenja (pokusavam da smanjim tenziju )
December 2, 201014 yr Ја се извињавам ако сам неког увредио. Misliš sada, ili inače u životu? Ма овде Иначе не вређам људе, знате ме
December 2, 201014 yr ******************* Nije mi jasno zasto prozivate bjutija. Em ima 840 postova na forumu em je platio reklanu. A neko se u prvom postu odmah reklamira i to jos za dzabe. Stvarno, kuda ide ovaj svet?
December 2, 201014 yr Dešava se to često, ali ne potraje dugo, bude brzo obrisano. Editovah ti post, pošto sam u međuvremenu obrisao tu temu.
December 2, 201014 yr Moram reci da reklamu ne bih ni primetila da Nikola nije pokrenuo ovu temu i sve dok je tako dobro je i ne smeta. Na nekim drugim sajtovima reklame su ogromne i cesto otezavaju otvaranje. Nadam se da se to ovde nece desiti. Takodje, smatram da je Vuk izneo odlicne ideje u vezi sa donacijama: nista nije komplikovano, a verujem da bi se mnogi odazvali. Najpre polazim od sebe - iako nisam previse aktivna, ovaj sajt tj. ljudi koji ga posecuju mi puno znace i volela bih da i ja budem u prilici da ucinim nesto korisno i da doprinesem da stvari ovde funkcionisu jos bolje.
December 2, 201014 yr I ja sam reklamu primetio tek kada je Nikola spomenuo. Nego... sve je to lepo, donacije, majce, i razne druge kalkulacije ali dzabe... ... Obzirom da je i Sloba izrazio zelju za reklamiranjem svoje agencije na ovom sajtu, mislim da je to ok pa nek i on dobije iste uslove kao bjuti. Na taj nacin ce troskovi sajta delimicno biti pokriveni a mi ostali biti zadovoljni sto forum "i dalje radi'.
December 2, 201014 yr Ја се извињавам ако сам неког увредио. Misliš sada, ili inače u životu? E Lazare, ova ti je dobra .gif' alt='::'>. Kako sam procitao tako sam pao sa stolice od smeha
December 3, 201014 yr Kako se ljudi pale zbog jedne slikice od 150 x 50 pixela. Sta bi tek bilo da je veca
December 3, 201014 yr Evo mog konkretnog predloga: Kako god napisao tesko ce zvucati skromno, ali moram napisati po kom osnovu ovo mogu da nudim ... S obzirom da sam trenutno na funkciji prvog coveka za Vojvodinu, za EURO26, ISIC i ITIC, predlazem/nudim da svaka kartica kupljena preko Kluba putnika, bude 20% jeftinija tj da se tu izabere jedna od dve opcije... 1. Tih 20% pripada KPSu primer: clan placa karticu 900din (ili 400din ISIC, ITIC), a KPSu ide 180din (80din) 2. Od tih 20% odredjeni deo ide KPSu, a za ostatak se onom ko kupuje karticu umanjuje iznos. primer: clan placa karticu 810di (ili 360din), a KPSu ide 90din (40din)
December 3, 201014 yr Znaci nije nikakva turisticka/putnicka agencija u pitanju, a sa druge strane kartice se svakako redovno provlace kroz forum kao sredstvo za ostvarenje popusta... I, za kraj, ako se nismo dovoljno razumeli, nista se ne trazi zauzvrat !
December 3, 201014 yr Author Evo mog konkretnog predloga: Kako god napisao tesko ce zvucati skromno, ali moram napisati po kom osnovu ovo mogu da nudim ... S obzirom da sam trenutno na funkciji prvog coveka za Vojvodinu, za EURO26, ISIC i ITIC, predlazem/nudim da svaka kartica kupljena preko Kluba putnika, bude 20% jeftinija tj da se tu izabere jedna od dve opcije... 1. Tih 20% pripada KPSu primer: clan placa karticu 900din (ili 400din ISIC, ITIC), a KPSu ide 180din (80din) 2. Od tih 20% odredjeni deo ide KPSu, a za ostatak se onom ko kupuje karticu umanjuje iznos. primer: clan placa karticu 810di (ili 360din), a KPSu ide 90din (40din) Pa to je odlicno!!! Ja sam za! Da se pojasni nekome ko mozda ne zna kartice EURO26, ISIC i ITIC su studentske kartice sa popustima. http://www.isic.rs/
December 6, 201014 yr @ Un I. Q. ue, meni to zvuči dobro Mogli bismo vas navesti kao partnersku organizaciju ovde, na vr' stranice: https://www.klubputnika.org/linkovi @ pedjalon, kakav četvrti, peti baner? Ne razumem.
December 6, 201014 yr Kao prvo nemam nista protiv banera i bilo koje druge vrste reklama, (od neceg se mora ziveti i vama svaka cast sto radite besplatno, ja ne bih jer nemam toliko slobodnog vremena), jedino ne bih voleo ako bi usporavali pristup sajtu, forumu. 01. Bjutijev (bravo Bjuti); 02. Facebook, licno ga ne volim ali to je samo moje misljenje; 03. Tweeter, isto kao predhodni; 04. Mogao bi biti www.isic.rs, podrzavam i 05. "Neutabanim stazama", naravno podrzavam.
December 6, 201014 yr Zanimljiv način posmatranja, u snu mi ne bi palo na pamet da se sve to smatra banerima Okej, hvala na pojašnjenju.
December 6, 201014 yr Sad kad su se malo smirile strasti i kad su izneti konkretni predlozi, da i ja dam svoj sud. Iskreno, ovaj baner za Novu godinu nisam ni primetio, dok nije spomenut. A obzirom koliki je, uopste mi ne smeta, cak sam i kliknuo na njega i deluje mi prilicno bezveze. Naravno, mislim da tome bas i nije mesto ovde, ali obzirom da je jasno koja mu je uloga, nemam nista protiv. I sto neko rece, stajace ovde do kraja godine i cao. Jasno je da sajt konstantno raste, a samim tim javljaju se i troskovi odrzavanja, koje su donedavno pokrivali pojedinci koji ponajvise i rade na sajtu. Verujem da je bilo trenutaka kad im je i dozlogrdilo i kad se jednostavno nije imalo, a moralo se nesto platiti. U skladu s tim, verujem da je i malo promenjen kurs i da jednostavno neka sredstva moraju da se obezbede. Ako to ne ruzi sajt (kao sto ovaj jedan baner, po meni, ne ruzi), apsolutno nemam nista protiv. Prosto, mora postojati neki konstantan priliv sredstava za najosnovnije potrebe. U skladu sa tim, podrzavam Un I.Q. ue - ov predlog i zahvaljujem. Takodje, mislim da je dobra ideja da se par puta godisnje, recimo na svaka 3 meseca osvezi tema o donacijama i da postoje odredjeni dani za doniranje. Pa, ko koliko moze i zeli, bice dobrodoslo. Jedino mislim da Lazar ima problem i muku sa svim ovim, jer, kao sto svi znamo, ovaj sajt nije osnovan da bi se na njemu zaradjivalo, pa zato toliko dugo i cvrsto odoleva svemu onom sto je vezano za dobijanje novca I verujem da sad pokusava da nadje nacin da obezbedi cisto nesto malo novca, sto je zaista neophodno, a opet ne zeli da se sve komercijalizuje, pa da zaradi vise nego sto zaista treba
December 6, 201014 yr Drago mi je da smo se razumeli S obzirom da sam ja uglavnom free radnim danima (vikendom zauzet) predlazem Lazare da odaberas vreme i mesto za neki "neozbiljno-formalni razgovor" na ovu temu, gde bi mogli utvrditi detalje... pozzz
December 7, 201014 yr Baš i ja, kao i još neki, nisam primetila reklamu dok nisam videla ovaj post... Ovu ideju za studentske kartice podržavam, a donacije možemo da uplaćujemo npr. na rođendan sajta i tako još neke bitnije datume .gif' alt='::'> (ako ih već niste odredili, je l')