Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao svima, da li neko zna kako je najpovoljnije doci do Tenerifa, i kojom kompanijom.

pozdrav

Ryanair! Iskombinujes nekako do Spanije, da li Wizzair iz Temisvara, BGa, ili kako vec, pa odatle Ryan! Ne znam sad tacno iz kojih sve gradova lete za Tenerife, verovatno da lete i iz Italije, Nemacke... Pogledaj vec na sajtu, ali sigurno znam da je to najjeftiniji nacin.

Bas sinoc sam ovo gledao.Imas milion kombinacija, pogotovo sto tamo postoje 2 aerodroma.Sve zavisi kad i odakle putujes.Jos ako si flexi sa datumima...Ako ides iz Srbije isto moze da bude i Bergamo dobra opcija za presedanje zbog linije wizzair-om Temisvar(Sofija)-Bergamo.Ako slucajno zivis u Portu imas u januaru i februaru karata za 9e  :D Ovo naravno Rayanair-om.Od kompanija postoje i 'Vueling' i 'Spain air' koje lete iz Spanije, ali nisam siguran koliko su povoljne(mozda ce ti vise odgovarati zbog uklapanja letova).

Postoji i kompanija 'islasairways' koja leti izmedju kanarskih ostrva i karte mogu da se nadju za 10-20 evrica (ovo za slucaj da nadjes povoljnu kartu do nekog drugog ostrva, a hoces bas na Tenerife). I jos nesto.Ako se nadje povoljna karta za odlazak iz npr. Barselone, ne znaci da ces naci i za povratak preko Barse, pa ces se mozda vracati preko nekog drugog grada, sto i nije lose...

Sve u svemu, nije jednostavno ici jeftino na Tenerife, ako si iz Srbije  ;D

npr. Wizz-om Temišvar - Madrid oko 70€, pa Ryanair-om Madrid - Tenerife još oko 70€, al u martu ! :spot:

• Author

Hvala za predloge, ja planiram sredinom avgusta, mislio sam da je to povoljnije, gledao

sam i Ryan i Wizz, mada je sve to preko 250 evra...

Ima jako puno kombinacija, ali rano je za pretragu, najbolje da karte uzmes na prolece. Mozes npr. iz Frankfurta, a do tamo iz Osijeka...

Od februara Ryan uvodi Bratislava - Gran Canaria. Sad se moze uzeti za od 70 E povratna. Sigurno ce linija biti na akciji do par meseci pre avgusta. Prilicno elegantno, ali ne bas jeftino 58 E Bg-Bec, Bec-Bratislava nekoliko opcija (autobus, voz, brodic) u rangu 10ak E, Bratislava - Gran Canaria cca 70 E. 140 opakih E. Ali uzivanje u Becu, uzivanje do Bratislave...smaranje u Bratislavi  :bang: ...nema svoju cenu  ;D

Cekaj do proleca, pa tad gledaj odakle su aerodromi na Kanarima na promociji...