Jump to content

Featured Replies

Posted

Mozda naslov topica i nije najbolje koncipiran, ali evo sta me zanima: imam Cesku vizu na godinu dana, izvadio sam je jer sam student u Pragu. E sad, koliko sam razumeo ta Viza vazi u svim zemljama koje su potpisnice Sengenskog sporazuma? Ako je to tacno, da li to znaci da mogu da putujem po svim ti zemljama do mile volje  :blob::stop::kamp::pij::dance: i sta sve da ne radim....ili ipak moram da obracam paznju na sve one zajebancije 90 dana tamo 90 dana ovamo ili kako vec.. Pasos je Srpski, onaj novi, biometrijski  :D

Na zalost viza mi vazi do kraja Juna, ali sam cuo da za produzavanje nije neki veliki problem, ne bih bas da izvisim za vizu kad se leto zahukta  :-\

Ili je ovo poslednje pitanje za novi topic, ili ipak  nono

Eto, pomozite novajliji, mozda vam se isplati  :pij: a mozda i  :102:

Da, mozes da putujes do mile volje da isteka vazenja te vize. Ako ne produzis, onda si kao i sav "ostali" svet sa srpskim pasosem.

• Author

He he, predpostavljao sam to, ali ipak lepse ovako kad proveris  :dance:

i sada idu one sve  :banana:    :blob:    :stop:      :kamp:      :mrgreen:      :pij:      :eat:    zvizhd

...hvala pedja, nego nista ne znas o tom produzavanju viza? Jednom sam bio do policije za strance i rekao sam vise nikad!! guzva je bila tolika da nisi mogao da dises, i jos dodjes u pola8 da bi uzeo broj, a onda sanjas kada ces doci na red, i kada dodjes jedva se sporazumes sa njima i tako,.. sve u svemu, nadam se da se to produzavanje vize radi negde drugde? ili ipak u policiji za strance?? neeeeeeee :bang: