Jump to content

Featured Replies

Posted

Odlazak oko 10.3. +-  nekoliko dana

Povratak posle 15-ak dana

Inace putnici su iz Beograda, ali naravno odgovarala bi im opcija iz bilo kog dela Evrope, ako je povoljnije.

Ono sto sam ja nasao je Lufthansa iz Budimpeste za oko 500e.Ima li nesto povoljnije?

Edit:Mozda preko neke agencije(?), jer videh ovih dana na forumu da su bile jeftine prekookeanske karte i preko neke agencije.

Odgovor moze i na pm, ako necete da reklamirate agenciju.

Da, Lufthansa iz Budimpeste, preko Dizeldorfa - 52k RSD je najjeftinije.

Slicna cena i AirFrance, iz Budimpeste preko Pariza.

Beograd krece od 74k dinara, a najjeftiniji direktni letovi su iz Nemacke [MUC/FRA], od 61k dinara.

• Author

He, ispada da je preko Budimpeste jeftinije, nego direktno iz Nemacke :)

Ok, hvala, ali ja se ponadao da ima mozda i neka povoljnija varijanta, jer videh pre neki dan da je neko napisao da je leteo ili planira Rim-Usa zapadna obala, valjda za oko 300-350e, mozda cak i ti?Ovi ljudi idu 'samo' do istocne obale :)

Da, ja :)

Rim-SF povratna za €325, ali to nije bas regularna cena - ubodoh odgovarajuce datume. Dan pre ili posle je kostalo bar duplo vise.

A [danas] je normalno da je direktan let skuplji, vreme=novac i te price.

Moze biti da ce biti nekaruta biti jeftinija posle Nove godine, ali nema nikad pravila. Cene mogu da idu na gore, mogu i na dole...

He, ispada da je preko Budimpeste jeftinije, nego direktno iz Nemacke :)

Ok, hvala, ali ja se ponadao da ima mozda i neka povoljnija varijanta, jer videh pre neki dan da je neko napisao da je leteo ili planira Rim-Usa zapadna obala, valjda za oko 300-350e, mozda cak i ti?Ovi ljudi idu 'samo' do istocne obale :)

Par drugara je išlo preko Budimpešte - najpovoljnija kombinacija... jedan u maju, drugi pre par nedelja

ja našao iz Budimpešte do Majamija....... Iberia za 398€ (uračunate takse)  ! npr. 14.03 - 28.03.

• Author

Hvala jms, na zalost nema nista povoljno za datume kad njima odgovara, ali mozda ce nekome znaciti...

ja našao iz Budimpešte do Majamija....... Iberia za 398€ (uračunate takse)  ! npr. 14.03 - 28.03.

Jesi ti siguran, ja koliko vidim oni uopste ne lete u Budimpestu.Da to nije iz Londona mozda cena?

video sam da nemaju Budapest u padajućoj listi, ali pretraživači www.farecompare.com daje cenu od 507$, preko Londona, Iberia.

video sam da nemaju Budapest u padajućoj listi, ali pretraživači www.farecompare.com daje cenu od 507$, preko Londona, Iberia.

Ako je preko Londona, to verovatno leti MA/BA/ pa BA/AA.

Odlazak oko 10.3. +-  nekoliko dana

Povratak posle 15-ak dana

Inace putnici su iz Beograda, ali naravno odgovarala bi im opcija iz bilo kog dela Evrope, ako je povoljnije.

Ono sto sam ja nasao je Lufthansa iz Budimpeste za oko 500e.Ima li nesto povoljnije?

Edit:Mozda preko neke agencije(?), jer videh ovih dana na forumu da su bile jeftine prekookeanske karte i preko neke agencije.

Odgovor moze i na pm, ako necete da reklamirate agenciju.

Za datume koje si naveo, Iberia preko Budimpeste i Londona:

lastminute za 328

ebookers 346, ali se putuje krace, pa je samim tim povoljnije

(ovo je ipak bilo za NY :))

Majami, 375 evra, odnosno 391, opet putuje se krace, ebookers

Da, to preko Londona leti BA.

Da li je jos uvek potrebna ona tranzit viza?

Cek cek, stvarno ne treba viza, ako se ne napusta aerodrom?

Ne treba ti viza ukoliko i napustas aerodrom na kratko jer kad posedujes USA vizu mozes da tranzitiras kroz UK mislim 48h samo ti lupe neki pecat u pasos i to ti je tranzitna viza.

• Author

U, pa to je super posto je preko Londona izgleda najpovoljija opcija !

Hvala drugari :)

• 5 months later...

Dva drugara su u oba slucaja nalazili da je najpovoljnije da se ide iz Budimpeste. Jedan je isao u maju, drugi u novembru

Dva drugara su u oba slucaja nalazili da je najpovoljnije da se ide iz Budimpeste. Jedan je isao u maju, drugi u novembru

Koja kompanija?

U poredjenju sa ostalim, relativno bliskim gradovima, iz Budimpeste je zaista najjefitnije. Recimo, American airlines, 25.06.2011. - 01.04.2012, oko 560 evra. Ili, Malev, 28.06.2011. - 31.03.2012. oko 580 evra.

• 1 year later...

Evo tražim karte za Miami,period 22.12-07.01 ali ništa ne mogu da nađem ispod 1500$,da li je vezano za top termin ili sam ja trapava za traženje???

Ovo je sa korigovanim datumima (20/12-08/01) i polaskom iz Budimpeste:

AMERICAN AIRLINES

6600

Operated by British Airways

Budapest (BUD)

December 20, 2012 08:15 AM

Travel Time : 2 h 45 m

Cabin Class : Economy

Seat : unassigned

London (LHR)

December 20, 2012 10:00 AM

Booking Code : Q