Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Zamolio bih ljude koji su bili u Ukrajini na muzickom festivalu KazanTip, da prenesu utiske i korisne informacije u vezi istog, ALI MOLIM DA PISU SAMO LJUDI KOJI SU BILI LICNO NA FESTIVALU a ne ljudi koji su culi iz bilo koje ruke ili citali o njemu na internetu jer i sam imam vec takve informacije!!!

Hvala :) !

Овај би одмах да угаси профил? :bang: Сад ће још испасти да су људи на овом форуму нељубазни! :potty:

• Author

Probudim se ja lepo jutros pre odlaska na posao i vidim Nikolin post koji me nije bas obradovao a nisam ni pogledao da je on samo obican clan a ne neko od moderatora sto sam u tom trenutku i pomislio da jeste jer se jos nisam ni razbudio, pa sam napisao sta sam napisao. Da je to bio zvanican stav moderatora i foruma moja reakcija bi bila ispravna ali posto je to samo stav Nikole onda sam preterao :) ali ok...Kako god...

Imajuci mnogo iskustva sa raznih foruma tako sam i zamolio se jave samo ljudi koji su imali licna iskustva vezano za postavljenu temu znajuci da ce se uvek prikaciti i komentarisati ljudi koji su "culi", "znaju" i slicno, a sto meni ne koristi i uopste ne zelim da gubim vreme na rekla kazala niti da se logujem na svaki meni nebitan post. Ne radi se o ljubaznosti, nisam na nekom salteru da mi to treba "ljubaznost"  ;D i da to trazim, treba mi samo kvalitetna informacija i nista vise. Kao sto se moze videti, ovo je 7 post u temi ali ni jedan vezan za temu i o tome se radi. A kad budem zeleo, otvoricu temu za caskanje sa ljubaznim forumasima  :pivoooo: a do tada ako neko moze da mi pomogne neka postavi svoje misljenje ako ne opet je sve ok, ipak nekim ljudima je i samo vreme dragoceno, treba to postovati! Nadam se da se ne ljutite  :comp:

Zivi i zdravi bili, odoh da jedem  :eat:

...ipak nekim ljudima je i samo vreme dragoceno, treba to postovati!

Zivi i zdravi bili, odoh da jedem  :eat:

A imas vremena da jedes!  :P

O boze! Danas i kad covek stavi smajli na kraju ljudi misle da si totalno ozbiljan...

Oprosti sto sam ti spamovao post. :-[

I da znas da mi laska sto si pomislio da sam moderator.  :P

• Author

Sve je ok Nikola :)

Dobro, vi spamujete  :gossip:, ja se ljutim  :maddd:, ali evo vise necemo ni spamovati niti se ljutiti nego cekati da neko nesto prozbori o ovoj temi iz prve ruke  clap.gif' alt=':clap:'>