Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Znam za neku agenciju iz Beograda, koju sam licno zvao, da nude povratnu kartu Beograd-Tokijo sa svim taxama za oko 550e ako se naravno rezervise malo unapred. Zamolio bih Vas ako neko zna neku mozda jeftiniju varijantu kako stici tamo, da li sa presedanjima, nekom drugom vrstom prevoza ili bilo kakvu drugu korisnu informaciju...!?

Hvala :) !

to je sigurno Aeroflot,

vec godinu i po pratim cene za Japanu kako se dvize, nije bilo nista jeftinije od ovo. Cak i najjeftinija cena koju sam video iz Beograda bila je oko 580eur, tako da ako daju za 550eur to bi bilo to.

Negde u aprilu cena iz sofije je bila 520eur ali za septembar-oktobar, znaci dosta-dosta ranije.

Niko drugi nije se doblizio do cene Aeroflota. Obicno drugi su min. 650-700eur i to daleko od "bukvalno iz kuce" Beograd.

• Author

Da, rekose mi 550e sa taksama, povratna. Inace sam to samo informativno pitao i u tom trenutku to im je bila najbolja ponuda i jeste bio Aeroflot u pitanju. E sad cena moze da varira kako oni kazu i zavisi od vise faktora...U svakom slucaju vrti se oko te cifre pa na vise...