Jump to content

koja je vasa sledeca destinacija 46 members have voted

1. 1. koja je vasa sledeca destinacija

• Turska
      6
    • Sirija
      5
    • Bugarska
      0
    • Srbija
      1
    • Hrvatska
      0
    • Rusija
      3
    • Srednja Evropa
      5
    • Indija
      2
    • Daleki Istok
      4
    • Apeninsko poluostrvo
      1
    • Kavkaz
      2
    • Severna Amerika
      1
    • Grcka
      0
    • Pirinijske poluostrvo
      1
    • Egipat
      3
    • Australija
      0
    • Tunis
      0
    • Juzna Amerika
      3
    • neka druga destinacija
      7
    • Iran
      4

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Идем на екскурзију у Италију на пролеће, тако да...

Ako mi napokon neshto krene dobro (bio bi red) ove godine onda ce to biti  Ukrajina

a kad smo vec tu i Rusija shto da ne :banana:

uu postavljeno je moje omiljeno pitanje  clap.gif' alt=':clap:'>

ja uvek planiram neko putovanje...za sada je izvestan Rim u decembru, a pocela sam opasno da planiram kuda za novu godinu? Pa za sada mi se cini opet u Amsterdam no videcu ima jos vremena :blob:

Indija je za sad moja najveca zelja odmah posle Bliskog Istoka

ali za sad planiram Afriku klapa 2!

clap.gif' alt=':clap:'>

zalje: Kuba (dok ne umre Kastro i dodje mc donalds) i naravno Rusija, to je moja davnasnja zelja,

za sad su izvsno: Bosna, Sarajevo i ako Bog da Sveta gora

• Author

Znam sigurno da cu sledeceg leta ici do Turske a voleo bi da skoknem i do Gruzije i Jermenije

Pa slusaj mala, ti mi se nseto spremas za Maroko, druga ep'zoda, pa te ja nesto pitam odakle t' lova macko...

Kad diplomiram u aprilu ili sebe castim Rusiom ili Kubom... smartass

NG- Istanbul, prolece A'dam..

Istanbul za Novu godinu je super resenje ... Nedostaje mi taj grad veoma. Gde cu ja ... decembar Rim, nova godina nadam se Prag i Bratislava, a sledece godine cu pokusati da obidjem sto vise gradova a na spisku su Barselona, Madrid, Lisabon, Porto, Pariz, Atina ...

Maj 2007 - Rumunija nedelju dana cisto da se podsetim i da posetim sve prijatalje koje sam upoznao ove godine, a na leto 2007 - moto tura kroz Poljsku. Jedino jos ne znam kakvo ce stanje biti od nove godine oko viza u regionu, pa jos ne znam hocu li proci samo kroz Madjarsku i Ukrajnu, ili cu voziti i kroz Cesku i Slovacku

• 1 month later...

upravo se vratih iz Becha,

za 18 dana idem u Slovacku (Bratislava i niski tatri.. skijanje u Donovaliju)

a u maju idem u Prag i Amsterdam..

mmmmiliiiinaaaaa

• 2 weeks later...

Ja na apsolventsku u maju...Italija,Spanija,malo Francuska i na kraju Bec....a posle ko zna....mislim volela bih da to bude Turska ili Maroko.. :blob:

• 1 month later...

Moja zelja je BG-Moskva_Irkutsk-Mongolija-Peking-Vladivostok.

U aprilu ili maju idem sigurno u Siriju i Jordan, mozda skoknem i do Egipta. Sledeca tura ce biti Iran, yupiiiiiiiiiiiiii........ :happyyy:

Pa mene je sad drugar iz Nemacke nagovorio na autostopersku turu po Evropi. Ja nisam htela ali je on bio bash uporan i ja sta cu...

:grin: