Jump to content

koja je vasa sledeca destinacija 46 members have voted

1. 1. koja je vasa sledeca destinacija

• Turska
      6
    • Sirija
      5
    • Bugarska
      0
    • Srbija
      1
    • Hrvatska
      0
    • Rusija
      3
    • Srednja Evropa
      5
    • Indija
      2
    • Daleki Istok
      4
    • Apeninsko poluostrvo
      1
    • Kavkaz
      2
    • Severna Amerika
      1
    • Grcka
      0
    • Pirinijske poluostrvo
      1
    • Egipat
      3
    • Australija
      0
    • Tunis
      0
    • Juzna Amerika
      3
    • neka druga destinacija
      7
    • Iran
      4

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ma od toga naravo nema nista :) a i ima mnogo (meni) zanimljivijih malih naroda u (meni) zanimljivijim drzavama, za gde ne treba viza ili se lako dobija, mada.. :)

Gde planirate da putujete?  za sad, u crnu goru, ako je to neka destinacija.. Boka i Prokletije, pa ono, kachim slike posle.. =]

Jel ide neko od membersa ovog sajta na putovanje sa "Manga trip"-om u Amsterdam, maja ove godine? Interesuje me posto sam zainteresovan za to putovanje...

Ja bih u Francusku ili o5 u Italiju (primarno jug, s obaveznom Parmom i Firencom), ali sam otvoren za druge aranzmane gde god u svetu. Ko ima plan - neka vice... Sem ako mi ne uspe da prodjem konkurs, onda... mene ce tek cekati putovanja.

• 2 weeks later...

Cela J. Amerika ...........sa naglaskom na Amazon...........pripreme su u toku.........

Cao narode...evo i ja da se javim...Pariz...kraj maja, pocetak juna...15-tak dana...solo rezija...Ako se njeno visocanstvo viza smiluje i legne u pasos.... :hihi:

• 3 weeks later...

Na izlozbu Van Goga sledeceg vikenda, a onda...Pa, letovanje definitvno Egipat, a pre ili posle konacno na rafting Tarom, sto planiram vec godinama.