Jump to content

Featured Replies

Hajde da ne sirimo neproverene informacije o vozovima za Grcku. Istina je da grcki zelezncari povremeno strajkuju ali koliko ja vidim nema nikakvih ukidanja linija za BG ma koliko god neki savetuju prevoz odredjenim bus kompanijama.

Cek, a je l' ti imas neku proverenu informaciju?

Ja sam procitao vest u Blicu i podelio sa ljudima ovde, nekima ce mozda i znaciti ta informacija. Ako Blic siri neistine, sirim ih i ja.

• Author

Ponavljam još jednom, nije u pitanju štrajk.

Zvanična informacija:

http://www.zeleznicesrbije.com/system/sr-latin/home/newsplus/viewsingle/_params/newsplus_news_id/27429.html

Takođe, ukinuti su i svi drugi međunarodni vozovi ka Grčkoj iz Bugarske (http://bdz.bg/novina.php?id=1930) i Turske (http://www.tcdd.gov.tr/tcdding/avrupa_ing.htm), tako da se vozom više u Grčku ne može.

Ovi naši kažu privremeno, ali vrlo moguće da će potrajati, možda mesec dana, možda 6 meseci možda 2 godine...

Dragance clanak koji si okacio se odnosio na strajk a ne na ukidanje linija. U svom postu sam i napisao da su strajkovi u GR cesti

Rax Linkovi koje si sada okacio su od poverenja i nema sumnje da su se stvari promenile. Meni je zasmetalo sto se vec mesec dana pise kako vozovi za GR ne idu a sve zvanicne informacije su govorile suprotno.

Hm, u tekstu na Blicu se nigde eksplicitno ne pominje strajk, ali se pominje cinjenica da voz iz BGa nece ici do Soluna, to je ono sto je bitno. I ja sam u pocetku pomislio da je strajk, ali, Rax je rekao sta je posredi, tako da ne vidim mesta daljoj raspravi o tome da neko siri dezinformacije. Sad je stanje takvo kakvo je i ko planira u Grcku, neka obrati paznju na to.

• Author

Dragance clanak koji si okacio se odnosio na strajk a ne na ukidanje linija.

Pročitaj članak i videćeš da je to u Blicu piše potpuno isto što i na sajtu ŽS, i da nema veze sa štrajkom. Na sajtu bugarskih železnica, na linku koji sam dao, piše i razlog obustave.

Aajaaao ovi Grci su prsli.. Doduse i ne pukli kad su im kondukteri kao rod rodjeni(3puta prosle godine, sam isao dole, a iscimali nas jednom za pare-->5e, za nas nekoliko;)

e jel zna neko koje su alternative sada??? Funkcionise li makedoncima neki voz od skoplja do gevgelije? Ili da stopiramo il jurimo neki bus, i ima li neko predstavu kolko bi to para izaslo? Kumanovo je malo dalje al opet blize je auto put(po mojoj nekoj proceni)?

Hvaala ae ako neko oce sa nas par, nek se javi, palimo prekosutra, idemo da se iskuliramo malo dole,tj de ces bolje zezanje za desetak evra;D

Jel ima neko kakve vesti o ovome, da li saobracaju vozovi za Solun?

Ne, nema vise vozova  :psuje:

Ja mislim da ce ih pustiti mozda za sezonu, tamo negde od juna. Pa mozno je u Septembru opet da ih ukinu, Grci su to  :yok:

Uz svu podrsku grckim strajkacima, kao i svim drugim, sjebali su mi besplatan balkan fleksipas koji sam dobio i planirao sa njim da zapalim za Solun. Izgleda da cu morati za Bukurest. :)

• Author

Uz svu podrsku grckim strajkacima, kao i svim drugim, sjebali su mi besplatan balkan fleksipas koji sam dobio i planirao sa njim da zapalim za Solun. Izgleda da cu morati za Bukurest. :)

Još jednom ponavljam, nije u pitanju štrajk, već program finansijskog oporavka...

Ne, nema vise vozova  :psuje:

Ja mislim da ce ih pustiti mozda za sezonu, tamo negde od juna. Pa mozno je u Septembru opet da ih ukinu, Grci su to  :yok:

Teško da će ih pustiti za sezonu, jer je u red vožnje za leto bio ucrtan voz Prag - Bratislava - Solun, međutim, Češke i Slovačke železnice su skoro objavile da neće saobraćati zbog obustave saobraćaja u Grčkoj...

• 4 months later...