Jump to content

Featured Replies

Posted

jel zna neko kad počinju i do kada traju rasprodaje u Drezdenu ???

januar? febraur? mart?

ono, sniženje cena, outleti  i tako sl...

U Nemačkoj počinju rasprodaje 26.12. pa traju dok traju zalihe.

...bio u Dresdenu krajem oktobra i meni je sve bilo jeftino....sem pume i nike...

Da naglasim u to vreme nije bilo nikakvo snizenje.

A&C se nalazi u setalistu i bilo je bas jeftino...kupio sam 5 duksa za smesne pare od 7 do 14 evra...zakacio sam neke majce na snizenju za 2 evra (imalo je i za 1,5) e da majce su za grad fenomenalne....

The Sting....savrsen butik...zimska jakna ultra retro... 35 evra...dzemper na zakopcavanje 15 i 17 evra farmerke 40 evra

Sto se tice farmerki kod njih je sad neka cudna moda...predugacke bas bas totalno uske i totalno plitke....

DM u Dresdenu je za polovunu jeftiniji od DM-a kod Nas....

Sto se tice hrane takodje jeftino....

meni je bio jedino skup prevoz....

Planiram za Dresden pocetkom februara i nosim ogroman kofer....naravno prazan....

e da IKEA je super....i obavezno idi u ELBEPARK

pitaj ako te nesto konkretno zanima...imam prijatelje tamo.

E, samo da se nadovezem, da sam jednom prilikom, neplanski, sopingovao u Kelnu. I mogu reci da sam za prilicno male pare nakupovao dosta dobrih stvari. Kosulje, dzempere, farmerke, po ceni od 7-10 evra. Osecao sam se ko prava strina u sopingu :D Inace, tamo ima jako dosta prodavnica u toj njihovoj glavnoj ulici, koja je kao 2-3 Knez Mihajlove i veliki je izbor. Sto za one sa dubljim dzepom, sto za nas sa plicim :) A Keln je relativno pristupacan sa Ryanairovom linijom Osijek-Frankfurt Hahn, pa se moze otici na koji dan.

E, secam se da sam za male pare kupovao u radnji Avanti. Zna neko nesto vise o njoj, jer je nigde posle nisam vidjao, a i ne mogu po netu da nadjem. Bilo je prilicno jeftino sve. A glavne musterije, sve neki Turci, Pakistanci, crnci i nas dvojica Srba ;D