Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko zna gde se mogu kupiti karte za Uno, i igrica Scrabble?

Bilo kakva informacija bi bila od pomoci,  hvala

Ovaj link je odličan. Ceo skrebl na srpskom jeziku, samo odštamšpaš... Genijalno. Sviđa mi se koliko su ozbiljno pristupili problemu utvrđivanja frekventnosti slova i broja poena koji nosi svako slovo. A i lepo je dizajnirano.

E ja sam svoj Uno kupila u frišopu u Austriji a jedan drug u Italiji. Tako da ti je najbolje da to potražiš kada odeš negde u inostranstvo. Inače ja sam svoje platila oko 10 evra.  :bag:

• Author

Nasao sam kineske Uno karte za 165 din u jednoj radnji,bas je tanak papir ali za pocetak posluzice.

U istoj radnji sam nasao i scrabble ali je 3000 din,doduse original verzija a ima i neka nasa verzija za 650

• 3 weeks later...

Da li je neko video kod nas ili npr u Madjarskoj drustvenu igru Keltis?

Igrica je extra, imamo je 2-3 godine ali se pomalo izlizala a i neki pesaci se odselili ispod plakara, kreveta...otisli u usisivac...

Vidim da ima u sloveniji za 30e.

• 1 month later...

Nasao sam kineske Uno karte za 165 din u jednoj radnji,bas je tanak papir ali za pocetak posluzice.

U istoj radnji sam nasao i scrabble ali je 3000 din,doduse original verzija a ima i neka nasa verzija za 650

A u kojoj tacno radnji? Meni treba Scrabble.

Nikola, misliš li na onu zgradu na Bulevaru oslobođenja?

Da, da, to se zove kineski tržni.  ;D Odeš na sprat i u jednoj radnji u ćušku ćeš ih naći, ako se ne snađeš samo ih pitaj svi su oni povezani, znaju šta drže komšije.  ;)

• Author

A u kojoj tacno radnji? Meni treba Scrabble.

Scrabble sam nasao u radnji na Vidikovcu,ne znam sad tacno kako se zove, ali se nalazi u onom novom kao trznom centru iza meka,pored Metro obuce, prodavnica igracaka, a i na jos par mesta u gradu,javicu gde cim se setim.

Ako neko zna kako se zove i gde ima da se kupi jedna drustvena igra koju sam igrao pre oko dve godine, neki lik iz Nemacke je doneo u volonterski kamp. Igra se sa kartama, mnogo karata, karte su raznobojne i imaju neke psihodelicne slike na sebi (kao neke tribale). Mislim da treba da igra cetvoro ljudi, ali nisam siguran. U sredini stoji neki drveni kotur i onda kad se podudare neke karte ili tako nesto koje igraci neprekidno izbacuju na talon fora je u tome da neki od ucesnika igre sto pre zgrabi taj kotur i tako se oslobadja viska karata mislim, pobedjuje onAJ koji ostane bez karata ( ni za ovo nisam bas siguran). Igru sam igrao samo 2 puta i bilo je mnogo zabavno, samo sam nazalost zaboravio vecinu pravila.

@shofer....

igrica je extra. Mi smo igrali sa nekim devojkama iz Hannovera. Nema ogranicenja mislim jer nas je igralo 6. Poslala sam mail da mi posalju ime... Kada se pogode znaci i boja tvojih karata koje okreces i ne vidis ni ti ni oni....onda ko ima istu boju ili znak brze bolje ka tom totemu u sredini....Ko uhvati valjda daje kerte onom ko je izgubio...ufff zaboravih.

p.s. Keltis je prva liga. Zagarantovana zaraza  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

• 3 months later...

Odlicna drushtvena igra vam je Pictionary, ako je niste igrali, OBAVEZNO probajte, neverovatno druzenje, smeh i zanimacija :)

I smeh i zanimacija čak i rasprava  :D sjajna igra, jel znaš možda gde ima da se kupi?