Jump to content

Featured Replies

• Author

Kao kroz maglu se sećam nekog tržnog centra blizu aerodroma u Bergamu gde sam se nalazila sa nekim CS ljudima... Posle smo odatle išli kolima i izgledalo je jako blizu, ali ne mogu da tačno skontam koliko zapravo blizu? Da li neko zna ima li tamo tržnog centra? Pretpostavljam da je to mnogo bolja i jeftinija opcija za zagrejati se na nekoliko sati između letova, a možda imaju i neki wi-fi...

Ima trznog centra...bukvalno prekoputa aerodroma - kad izadjes sa aerodroma ides desno, prodjes ispod autoputa (redovan pesacki tunel, nikakva akrobatika) i onda nazad levo...ima i odlicne, prilicno velike lockere...

;)

EDIT: Sad vidim na drugoj temi da brat dolazi ranom zorom...trzni centar krece sa radom od 9h, ali lockeri mogu da se koriste nesto ranije (nisam siguran da li vec od 8h), pa mozda pomogne...

• Author
  On 11/14/2012 at 11:20 PM, Un I.Q. ue said:

Ima trznog centra...bukvalno prekoputa aerodroma - kad izadjes sa aerodroma ides desno, prodjes ispod autoputa (redovan pesacki tunel, nikakva akrobatika) i onda nazad levo...ima i odlicne, prilicno velike lockere...

;)

EDIT: Sad vidim na drugoj temi da brat dolazi ranom zorom...trzni centar krece sa radom od 9h, ali lockeri mogu da se koriste nesto ranije (nisam siguran da li vec od 8h), pa mozda pomogne...

Sve si povezao Un I.Q. ue :)

Jest, ima do predveče vremena do leta za Porto. A pošto na aerodromu nema niti štekera, niti neta, niti lokera, sve je preskupo i piči promaja, pokušavam da se setim nekih opcija... Hvala za info! :)

Bergamo je jedan od budjavijih aerodroma na kojima sam bila. Sve kada se sabere. Malo inace neudobnih stolica, promaja, cene... Kada se zna da su u konkurenciji i Trapani, Memmingen, Buve, Hahn, Temisvar, Kluz... stvarno ocajan...

Btw, taj trzni centar prekoputa je idealan za ubijanje vremena. Sada ima i free wifi u zoni Apple radnje...pass je originalan... elppa... bar tako bese u septembru.

http://www.oriocenter.it/

• Author
  On 11/15/2012 at 10:29 PM, wolfbgd said:

Bergamo je jedan od budjavijih aerodroma na kojima sam bila. Sve kada se sabere. Malo inace neudobnih stolica, promaja, cene... Kada se zna da su u konkurenciji i Trapani, Memmingen, Buve, Hahn, Temisvar, Kluz... stvarno ocajan...

Btw, taj trzni centar prekoputa je idealan za ubijanje vremena. Sada ima i free wifi u zoni Apple radnje...pass je originalan... elppa... bar tako bese u septembru.

http://www.oriocenter.it/

divne vesti :)

Kad je let za Porto? Ako je bas kasnije u toku dana, onda nema razloga da dangubi na aerodromu ili trznom centru (osim opet, ako nije u paketu - zena, deca, pas i kravata).

Opcija 1: Ako nije bio, ode do Milana (moze cak i niskobudzetno do tamo)

Opcija 2: Ode do Bergama.

• Author
  On 11/16/2012 at 9:42 AM, Un I.Q. ue said:

Kad je let za Porto? Ako je bas kasnije u toku dana, onda nema razloga da dangubi na aerodromu ili trznom centru (osim opet, ako nije u paketu - zena, deca, pas i kravata).

Opcija 1: Ako nije bio, ode do Milana (moze cak i niskobudzetno do tamo)

Opcija 2: Ode do Bergama.

Da, da, ima manje vise ceo dan. Let je negde oko 17h.. Ici ce do Bergama, posto je bio Milanu i nije mu se nesto dopalo da bi isao opet. Ovo za trzni centar je vise varijanta za potencijalno lose vreme i hladnocu.

On 4/13/2011 at 4:31 PM, Masha said:

kako je na Fiumicinu (Roma) ? drugarica i ja cemo morati jednu noc da provedemo tamo - pa da vidimo koliko ce biti lepa?: ;D

ne znam kada idete ali ja sam bio u fiumiciniju na plazi, lepo sam se okupao, osuncao, prespavao na plazi u kaficu ujutru popio kafu istusirao se i pravac sicilija

• 1 month later...

Ako zaglavite na http://en.wikipedia.org/wiki/Changchun_Longjia_International_Airport, dobro je znati da nema Interneta, u toku noci je sve zatvoreno, nema apsolutno nikoga. Kasno uvece se mozete smestiti gore na odlazni terminal (ako idete za Seul) i na miru odspavati do 05h, tj. dok 100.000 drzavljana PRC-a ne krene da galami ;) Na salteru pojma nemaju di je Srbija, pa se treba naoruzati strpljenjem u vezi toga da nam ne treba viza za Juznu Koreju. Bilo je tu pominjanja Tita, Jugoslavije, SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, Pedjalona, Republike Srbije, Srbije ali nista od toga nemaju u sistemu  :party:

...da podelim sa ostalima iskustva sa spavanjem na aerodromima u toku poslednjeg putovanja sa kog sam se nedavno vratio...

Budimpesta - ocaj,metalne stolice,neudobno,doduse ne toliko hladno i gomila beskucnika koja cunja unaokolo prevrce po djubretu i ostalo...

Barcelona terminal 2 - ako je Budimpesta bila ocaj (Decembar je u pitanju) Barsa je nocna mora bukvalno...Ekstremno neudobne stolice,rukohvati,ivice coshkovi,jednostavno ne postoji mogucnost da se na bilo koji nacin zaspi sem da se legne na pod,sto smo i probali,ali ni to nije islo...Sa svih strana produvava nekakva promaja,i prostorija nikako da se zagreje,jednostavno nemoguci uslovi....

Savet za oba - vrecu i podlogu za vrecu poneti obavezno - to je 20 e u oba pravca za vas let wizz-om npr a znacice vam mnogo!!!

poz

Nisam znao gdje da postavim pitanje, ako moderatori znaju bolje mjesto nek premjeste...

Jel zna neko ima li kakav smjestaj po razumnoj cijeni u blizini aerodroma Brisel Sarleroa? Imam oko 20 sati razmak izmedju letova (ako budem isao tim putem) pa bas i ne bih da provedem na aerodromu. Ja sto sam nasao je skupo boze sacuvaj, hostel nijedan nisam nasao, a hoteli oko 70 evra za noc!

• 3 months later...
  • 8 months later...

Dobro vece putnici,

Iako iskreno ne vjerujem da ce vas put navratiti ovdje (nije bas neku hub,nit' je usput :D ),da podijelim svoja iskustva sa aerodromom u Bergenu (Bergen Flesland).

Evo,sad vam kuckam sa besplatnog wifi-ja, s tim da svaka 2h trebate slati poruku da dobijete novi kod za internet (ali,opet,besplatno je). Ima 10ak udobnih fotelja/stolica kojima se naslon moze pomjerati,te poprilicno mjesta za spavanje na obicnim stolicama. Takodje,na spratu ima jedan dio kafica u koji se moze uci,i imaju jaaaako fine secije (sa finim podgu*ima :D ).

Sve u svemu,ja ne spavam,jer mi je let u 6 ujutro,ali je definitivno odlican aerodrom za prenociti (cak bih ga preporucio za jednu noc onima koji su u Bergenu i treba im jeftin krevet :) ).

Pozdrav :)

• 1 year later...

ima li neko iskustva gde provesti noc na aerodromu u zenevi ili na sigurnom mestu u blizini posto se terminal zatvara nocu od 00-04 sata? pitam jer se radi o dve devojke od 18 godina.

mozes da budes na aerodromu u Zenevi tokom noci, ali stolice su bezveze (imaju onako 'odvojena' mesta pa ne mozes da se opruzis) i koriscenje interneta je limitirano na oko 90 min ja mislim

ima na tom sajtu i ovo iskustvo:

I had a bad experience in Genova last night. As a previous reviewer notes, they close the airport at night. But in my case the security guard kicked me out. The airport is closed from midnight to 4:30 according to him. The empty information desk on the east end of the departures level has both Euro and US style plugs. Free unlimited city WiFi (downstairs only) or 1 hour free airport WiFi throughout the terminal.

On 7/16/2015 at 7:56 AM, pčelica said:

I had a bad experience in Genova last night. As a previous reviewer notes, they close the airport at night. But in my case the security guard kicked me out. The airport is closed from midnight to 4:30 according to him. The empty information desk on the east end of the departures level has both Euro and US style plugs. Free unlimited city WiFi (downstairs only) or 1 hour free airport WiFi throughout the terminal.

On 7/16/2015 at 7:56 AM, pčelica said:

a za koji aerodrom tebi treba informacija genova ili zeneva

zvanicno je zatvoren u oku noci ali ja sam pre par meseci nocila tamo (dvaput)...doduse nisam mogla da spavam jer nema udobnih mesta gde se moze opruziti :D