Jump to content

Featured Replies

Na aerodromima je cesto skupa vda, kao uostalom sve ostalo. Ako vam treba besplatna pijaca voda, a usto i vrela za instant kafu, caj, supu, zavirite u odeljke za bebe.:-)

• 2 months later...
  • Author

Sećam se da sam sa aerodroma u Ženevi uzela pre nekoliko godina neku besplatnu voznu kartu za odlazak do grada. Da li ovo i dalje funkcioniše?

• Author

Juuu hvala, baš sam se obradovala. Kad se ide na aerodrom, mora da se plati ili isto ima tih karata negde po gradu?

da...u baggage area, pre izlaza ima automat, tu se uzme karta koja vazi 80 minuta

• Author

Ako ti je adresa u Srbiji, teško da će to stići... I mene zanima šta se desi u ovakvim situacijama...

Varšava - besplatan neograničen internet, prilično udobne stolice, prostorija za pušače, ima i kafe mašina (4-6 zlota). Prevoz nije skup, ako se ide sa SKM S2 linijom, potrebna je jednokratna 20-minutna karta koja je 3,20 zlota, znači manje od evra.

Beograd - MTS je uveo wi fi, besplatan 1 čas a Telenor je besplatan 15 minuta. Ima dosta utičnica.Čini mi se da većina aerodromskog osoblja ide u restoran Borik, lijevo od aerodromske zgrade, pretpostavljam da su cijene niže  - nisam bio.

• 11 months later...