Jump to content

Featured Replies

Posted

:LOLLL:Imam prijateljicu u  Nanningu dolazila je prosle godine kod mene u Crnu goru ,i sad sam pozvan kod nje interesuje me najbolja varijanta prevoza,za ostalo ne brinem.Idem u maju.

možda ti je najbolja ona ruta kojom je ona došla kod tebe ?  :hihi:

šalim se.....

imaš u maju iz Budimpešte do Guangzhou za oko 590€ povratna

ili pregledaj airasia.com

• Author
;D ;D ;Znate da  oni koriste svaki prevoz samo da stignu sto jeftinije do odredista meni je bitno od Vas da saznam iz  prve ruke.Tek sam se uclanio i stvarno mii je zao sto sam putovao po nekim destinacijama ne znajuci za ovaj sajt.Opet i duza putovanja su u drustvu prijatnija.I mislim da je bolje raspitati ovde nego da te kojekakve agencije deru.HVALA..
  • 2 months later...

Hainan airlines  Bud - Can iliti guandzou, odatle imash sleaping bus preko puta glavne zeleznicke stanice do Nanninga recimo da je poslednji oko 22>30  190 juna. Oko 7 sati. Nemoj ici vozom suvishe komplikovano. Druga opcija je da nadjesh neki jeftin do Bangkoka, odatle do Hanoja u vijetnamu moze za oko 60 dolara, i odatle si busom za 7sati.

Ok je Nanning, jedan od lepsih Kineskih gradova koje sam video.

Neke od opcija su ti i Macau, Shenzen samo sat i jedno i drugo og Guandzou , Gaulin 4 sata od Nanninga - Air Asia leti iz Kuala Lumpura.