Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko zna koliko košta i kako mogu doći do oglasa/sajta nekog manjeg stana ili apartmana u Beču ?

http://www.booking.com/hotel/at/appartements-ring.html?aid=303948

Super lokacija u centru, nama izaslo 200e za tri dana a moze da stane bar cetvoro odraslih.

Ауу брацика,па стан у Бечу је 400 евра за месец дана......наћу ти ја јефтиније...морам потражити мејл за изнајмљивањепа ћу да објавим.

e ako ima neko ozbiljan ja toga mogu nadjem. e sad zavisi sta ja cu sebi nadjem nesto od marta aprila do 150e max 200e na mesec do 3 jedino sto moram dati 2 il 3 meseca unapred...  i to da ne dajem provizije nikakve .. al stan mali kuhinja soba kupatilo. ako neko ozbiljan da se nadje veci stan da budemo cimeri moze se prodje ok s tim ....u drugom sam npr ispustio extra stan trebalo ulaganja 1000e i niko ne moze da te istera na ugovor cinc tj kirija samo 100e i to na mexiko placu extra to je bilo dzabana ne mogu to da nadju ljudi koji 20 god gore. iiii mada sve tesko sad nema viza mi bosna itd cesi mogu da rade itd pa zaebato sve ali moze se nadje .....sad.... pa cu kasnije malo gore na 3 meseca po sistemu kupi prodaj zaradi da prezivis iii ko zna mozda se i ostane :)

Izvinjavam se za offtopic, ali da nemas nesto i za Italiju babareebu?

nemam druže..a italija je velika..opet reci,možda ti nadjem neke preporuke..

west ako bi odmah da ides ima jedan jeftin hostel u 14tom zaboravio sam kako se zove ako se rezervise malo unapred negde oko 310e mesec dana  ok varijanta mislim da je imao i dorucak prosmuraj na netu.... ako bi kasnije bicemo u kontaktu

jer mora bas bec...mora,ako ne nadjes nesto u roku par dana max 10tak icicu gore pa cu videti sta ima

• 2 weeks later...

E sad ovako... bio sam gore,da bi nasao stan moras da ides preko nekih poznanika da bi prsao jeftinije... najskuplja varijanta je da izvadis 2000e pa navise i  da das 400e x 3 meseca unapred i tad dobijes stan na tvoje ime niko ne moze te istera i auto mozes registrujes na tebe itd...  zatim varijanta da das za neki osrednji stan 300e i to 3 kirije unapred i da bude ok. E sad najeftinija varijanta :) poznanik je gore uzeo je stan od nekog studenta tako reci treca ruka za 130e plus jos 30tak evra gas cini mi se... stan ima spoljni wc unutra tus kabina,malecka kuhinjica i i i i mala soba...  e sad  tj juce ja napravim dil sa njim 50e  mu placam mesecno i ja cu opremiti stan stvarima :) s tim ja mu rekao kad mu dolazi zena ja nemam nameru da dolazim. prema tome ja sam nasao stan za 50e mesecnio iii da ubacim stvari za 200 do 300e :) od toga ne postoji dzabalije.....