Jump to content

Featured Replies

Posted

Narode malo znam o kampovanju i sta potrebno za sta al nema veze.... treba mi ranac da moze da posluzi za vikend i za mesec dana u prirodi,sator za 4 osobe i vrece e sad i sta ima jos sta potrebno mada znam da sve to finese..... :comp: i da verovatno o tome pisali sto puta ali meni treba help i oko trazenja,potrebne i bisage za bajs i oprema ... ma sve ali zackoljica je.... nisam rad da dajem kintu osim ako nesto extra dzabice  zvizhd ali zato od preko mogu nabavim kucne bajseve,mtb,trake il sta vec,skije..... ma sve  :LOLLL: i iiiii ma od namestaja preko stapova za golf do do do svasta cak i da obezbedim prevoz za bec ili prenociste u madjarskoj. klanj:: pomozite ako boga znate iiiii vidite po kuci sta vam treba a ta oprema da vam ne skuplja prasinu vise  :banana:

• Author

uuuuuu niko da ima nesto viska  zvizhd al ok komsiji sam prodao stub danas kinta kraj februara  :dance: znaci uzimam nove te dzidzabidze 120e od njega 30e jedan fon iiiii sklopio sam jedno kuciste ima naruceno znaci 250e je fond koji na raspolaganju.. hvala sajtu  :maddd:hahah al niko nista da ponudi

Ranac i vrece nemam ali imam sator  :kamp:  za 4 osobe, kupljen nov pre 20g od Rusa negde na moru. Cale i keva ga koristili dva puta a ja samo jednom. Cuvam ga u stanu i svake godine ga rasirim u dvoristu da navata malo sunca i vazduha. Obzirom da mi je se sve to smucilo a i zauzima mi mesto u regalu, vrlo rado bih ti ga "poklonio" za 100e. 

• Author

ma ti si zmaj oces poklonis sator  :banana: i sto evra  clap.gif' alt=':clap:'> nego narode danas sam podigao i metro kartice ima li sta tamo povoljno video sam neke smesne cene za vrece 800dindzi a i za sezonu od marta do oktobra i ne trebaju druge ili trebaju ....

Pa...i jesam zmaj. Tebi sam hteo da ga "poklonim" za 100e ali posto si ne zainteresovan, vrlo rado cu ga nekom drugom ko se javi, prodati za 90e.

Vreće koje se prodaju u Metrou su uglavnom light varijanta, tako da ne znam koliko ti se isplati da ih uzimaš. Ne znam za šta ti trebaju, gde planiraš da putuješ? Ako ideš na more odlične su, ali ako ideš na planinu ipak bih ti preporučio nešto ozbiljnije. Možeš da pogledaš u Intersportu, možda imaju neko sniženje sada.

• Author

pa malo ovde a kraj marta nadam se makedonija grcka iii mislim da ih koristim za srednje vreme kad je minus radije bi ostao kuci za sad... zavisi od odmora drugara,pogledacu. i kakve su vojne,2 mogu nabavim z dz

:kamp:Vojne vrece su odlicne za planinu i uopste, ali ako ih nosih na ledjima nisu, teske su, kabaste, svakako nisu za te prilike, jos ako putijes vozom ili jos gore autobusom, ne bih ti preporucio.

• Author

ma moru da teglim ako mogu u gradu da nosim ludake na ramenima  mogu i koju kg... nego za prevoz si u pravu,sto kompaktnije znaci zbog stopa zbog prevoza... hvala na sawetu

• 2 weeks later...
  • Author

auuuuuuuuu pisem sam :D sve obezbedio ranceve vrece ostao samo sator :D il bar preporuka

• 1 month later...