Jump to content

Featured Replies

Još je interesantniji link koji stoji na vrhu i negde niže sa strane stranice, koji vodi ka drugom sajtu i video sadržajima poput dokumentaraca. Počeo sam da gledam jedan o Liberiji, a sećam se da sam prošle godine sate provodio na Vikipediji pokušavajući da odgonetnem prirodu sukoba u ovoj nekadašnjoj Američkoj koloniji. Evo i dalje sam pod utiskom, pa mi je rečnik poput onog iz dokumentarca :D

Skoro sam na nekoj TV stanici gledao dokumentarac o svijetu nakon xy godina bez ljudi, segment koji je nayvan 30 godina poslije ljudi sniman je upravo na ovom rudarskom ostrvu koje je napusteno prije otprilike 30-ak godina. Gledajuci dokumentarac i sam sam naravno pomislio kako bi bilo zanimljivo otici tamo, jer stvarno, mjesto koje je odavno napusteno od strane ljudi izgleda interesantno, pogotovo kada pomislis da je u vrijeme procvata to bilo najgusce naseljeno mjesto na zemlji....

Skoro sam pisala clanak o ovom ostrvu i znam da sam nasla blog jednog momka koji je proveo 2 dana tamo iako je zvanicno zabranjeno da se ide.

Lokalni ribari su uvek radi da te odbace do tamo i da se vrate po tebe u odredjeno vreme.

;D