Jump to content

Featured Replies

Naravno, kad nemamo ni jedan Ralićev putopis. A on je za Poljakinjom okretao pedalu do Makedonije  teg, pe?ačio u Slovačku  klanj::https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=44.0, pedalao do Var?ave... a ne - zbrisao u Berlin  :maddd:.

?alu na stranu (fali nam smajli koji se tako če?lja), Slumpy, krupan poduhvat, svaka čast. I valjda prva priča koja u putanji (usred putanje!) ima i Beograd  shtrumpf.

Moje je misljenje da svaki putopis treba da ima Beograd ... po meni najbolji grad u jevropi ... to ce se vec videti kad ja ... nekada ... zavrsim svoj putopis. Slumpy, druze ... super putesestvije ali ... da ti Kika kaze nesto: Ako ti se neko svidja ... ne bezi ... nego uradi sve da je osvojis.

Marko, sad mi je jasno zasto to nisi hteo da mi pricas na hc meetingu... Ljudi, vi tek treba da se upoznate s njegovim pisanjem... klanj::

Bravo  clap

Sjajno  :spot:

Imam pitanje. Zasto su u Hamburgu ljudi toliko bili razliciti od ostalih, da si pozeleo da pobegnes? Sto si i uradio...

Jos jednom, svaka cast. Trebalo se znati vratiti u komadu.

Zasto su u Hamburgu ljudi toliko bili razliciti od ostalih, da si pozeleo da pobegnes?

To je bio neki moj subjektivni utisak, naravno. Tada se odrzavao neki festival (hrane, mislim) te je ljudi bilo na sve strane, svi su zdrali, a kad sam zaustavio neke da ih pitam nesto, ispali su neljubazni. Ne znam, nekako mi se vise dopala i bila blize srcu juznija Nemacka. Ali zel. stanica u Hamburgu mi se jako dopada? :-)

Генијално! :party:

Једно ми није јасно.. Шта би са Луси и што си запалио из кампа? :cry22:

Или је сувише интимно? zvizhd

• 2 weeks later...

Sišao sam u Bržeclavu i uzeo voz za Beč, u kome sam upoznao Novozelanđane koji trčkaraju po vozu u tangama.

lol:: ovo me je odusevilo skroz  :spot: