Jump to content

Featured Replies

Posted

Interesuje me da li neko zna i/ili želi da mi izračuna koliko bi koštao put od Zrenjanina do Temišvara i na koji bi se način putovalo.

Imas super sajt ako ides kolima ili sa nekim da izracunas otprilike koliko bi te ispalo gorivo itd. www.viamichelin.com za druge vrste prevoza ce ti neko drugi reci.  :102:

ZR-Srpska Crnja, Bus, ako se dobro secam 250 din.

Srpska Crnja - Jimbolija, peshke,  besplatno

Jimbolija - Temishvar, voz, 1-2€

• Author

Eh spavac,gde si bio pre mesec dana...ček malo...gde je meni MOZAK bio pa nisam ovo pitao pre mesec dana?!?!  :cryy::cry22::bang: :bang: :bang:

Pisalo je to sve na forumu i tada, Acketa je spominjao ovu rutu ranije...

• Author

Jbg,ja sam išao onda samo pitao da li neko ide za katolički božić do Temišvara,ali kad sam bio magarac pa nisam razmišljao  :bang: :bang: :bang:

• 5 months later...

Kombinujem da idem sad za koju nedelju za Sibiu,pa bih se vracao preko Temisvara za ZR,pa jel neko zna kad ima taj voz Temisvar-Zombolj (Jimbolija)?

Kad dodjem do Srpske Crnje onda mi je vec lakse :)

• 1 year later...

jel putovao neko skoro busem zr-srpska crnja...sad sam zvao Net Bus koji vozi tu relaciju, kaze 1000 dinara povratna...pa to je 100 km tamo vamo...

Zar ne vozi Autobanat iz Zrenjanina, npr? Probaj okreni autobusku stanicu u Kikindi, pitaj da li odande ide bus za Srpsku Crnju i kolika je cena, ako ti je ta opcija u opticaju uopste. Broj je 0230/423-770.