Jump to content

Featured Replies

Prvo si stao na izlasku iz Karlovaca na sred puta pa kad sam ti ablendovao onda si nesto mahao rukama pa sam te morao po dubokom snegu obilaziti  :maddd: A onda kad sam se uparkirao kod Strazilova ti si posle nekih 5-6min doleteo sa kombijem do rampe i delovao si kao da ti nista nije jasno (ocekivao sam da bude "Vozi Misko preko rampe"  ;D) tako da sam zapamtio beli kombi ali ne i ko je bio unutra.  :pivoooo:

E sad ne znam kako si uspo da ugrabis mesto za sedenje, svaka cast posto mi kad smo usli nisi moga ni cackalicu da zabodes + ne da je bilo zadimljeno nego nisi mogao da vidis ko sedi za stolom pored, katastrofa  :bag:

Inace koliko sam cuo onaj nindza (ako mislimo na istog) je poceo da krvari po licu nesto ozbiljno pa ga je neko odneo/odvezao bar tako su kazali ovi sto su bili za stolom pored nas dok smo tamanili pobednicki pasulj  :eat:

moguce da je poljubio lik neko drvo al dogegao je do kraja jedini bio u fantomci a za pobednicki pasulj nisam ni imao vremena zurio kuci u 10 sam zduvao za beconju :D a tad kad si me obisao ja se vratio da uhvatim signal da zovem andriju da vidim kud se skrece  :-[ video si da usmeravam kao saobracajac da obidjes onako besan  :P bre ona kombika je pregazila brdo rampi  :LOLLL: tu se i presvukao....a za sedenje sistem kosog hica naglo razdrmati sto i doneti something tu drinkic da se casti za mesto... al dima je bilo bas bas  :o mhm ne mogu vas dvoje da povezem u cemu bili... al to e to ti 406

ma daj,jesam pio al ni lud ne bi isao nacvrcan moram se treznim ceo put to e za kavanu.... i ne cadim al nesmeta dim kad rodjen u kafani bezmal... ce vas nadjem na slikama  :gossip: znaci od 30tak ljudi koji zavrsili  10tak organizatori 5 KPSovci i 15tak ostatak sveta  :P

:-[ ne zamerite al navika takvo nebulozno pisanje  :-[  nekad ne znam sta sam mislio pre nego sto cujem sta sam rekao pa ako neko misli ono sto sam ja mislio da ce misliti da cu ja misliti e onda se brzo razumemo
  • Author

Asterix, daj slike! :)

Ako si ti bio onaj, ispred mene, što je propao kroz sve i jedan komad leda na potoku i posle sve i jednog propadanja pao, a uz to i malo opsovao, onda ti svaka čas' što si završio stazu! :) Ili je to možda onaj što je sušio čarape na kaminu.  :)

hahahha to izgleda bio taj sa carapama ja nisam ni jednom pao tj. jesam jednom sklizno na du*e  zvizhd... al jedine 3  cure koje pretunjale neka likusa iz bg mislim neka u crnim pantalonama svetlije jakne iiii nem pojma koga video kao trecu...to pretpostavljam a slike nisu nesto sa k800i slikane

e jesam propao kroz komad leda nista vise i opsovo al se smejao  ;D ma kako da ne propadnem 110kg

• Author

Sledeći put lepo idemo svi zajedno. Mi znamo ko si ti a ti nas ne znaš  :P

:P  :maddd:  sledeci put cu citam postove drugih al za neki drugi izazov uvek  :blob: da se ne ponavljamo
Asterixe, ako ovako nastaviš, pre ili kasnije više niko neće razumeti to što pišeš 

ne zamerite al navika takvo nebulozno pisanje    nekad ne znam sta sam mislio pre nego sto cujem sta sam rekao pa ako neko misli ono sto sam ja mislio da ce misliti da cu ja misliti e onda se brzo razumemo

Asterixe zmaju, najjaci si lik na forumu. Samo tako nastavi, znas kako ti ono kazes: ko nece, uvek nadje razlog a ko hoce, uvek nadje nacin.

• Author

Ih, htela sam ja da idem ali mislim da ću ostaviti Trem za leto. :)

Ma ja bi isao al ne znam dal cu biti tu a do 11tog prijave,ja vise za tip: "kad? Sutra.. Uh.. Aj idem"

Asterixe, pretendujes da postanes maskota foruma :D  Svakog dana citam tvoje ludacke postove i krivim se ispred monitora

Mislim da zasluzujes posebnu temu :DDD

Asterix.a za predsednika...  klanj:: ... !!!!!! Nego Asterixe, kada ces da nas potrpas u taj tvoj kombi pa pravac za Bec da se tamo setamo nocu...  :pivoooo: ...

Ko odstupa od teme...  :102: ... naslov je "šetajte nocu..." pa sam te zato i pitao za vecernju setnju po Becu  :pivoooo:. A inace u lepom secanju mi je ostala i jedna setnja po tvom mestu (  :tt: ), posebno onaj put sto vodi do bazena i fudbalskog terena...  :) ...

• Author

Asterixe, pretendujes da postanes maskota foruma :D  Svakog dana citam tvoje ludacke postove i krivim se ispred monitora

Mislim da zasluzujes posebnu temu :DDD

:spot: Asterix je apsolutna senzacija! :)))

travel a kad bio tu  :? a za voznju kombikom vrti mi se po glavi ideja putosestvija od 20tak dana po evropi... al ostao uskracen za ekipu retko ko za to

Evo ja cu vreovatno ici no to planinarenje jer ako ga je Asterix predlozio to mora da je vrh  ;D