Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi moji, plan mi je da 24.06. odem u London i da se vratim 29.06. Sad, gledala sam cene po raznim sajtovima (JAT, Wizzair, kayak, exepedia, itd) i definitivno bih platila do 250 evra, ne preko. Ono sto mi je trenutno najpotrebnije su preporuke - koji su dobri sajtovi za jeftine letove kojima se moze verovati? Sta ces, takva sam, nevidjeno paranoicna na netu  :D Tako da ako mozete bilo kako da mi pomognete bila bih nevidjeno zahvalna!

najbolje ti je preko wizza jer leti iz Beograda, nema potrebe da placas 250 eura. Pogledaj i iz Budimpeste, Zagreba takodje

Ako baš želiš na Heathrow, pogledaj Lufthansu, Swiss i Malev. A ako ti aerodrom nije bitan i ne smetaju ti polasci u zoru, gledaj Wizz, 3 puta je jeftiniji.

za datume koje si navela MALEV ima povoljnije cene od Wizz-a za nekih 15€, ali sleće u Budimpešti, pa ceo put traje preko 4 sata.

Rano je još za Wizz da se kupuju karte za jun. Oni nagruvaju te cene da bi se pecali oni što hoće 5 meseci ranije da kupe karte za Wimbledon, Exit, itd.. Cena počinje da pada oko 2 meseca pre. Naravno, ako se ne rasprodaju karte po tim visokim cenama.