Jump to content

Featured Replies

Spanair preko BCA bih iz principa izbegavao, lowcost kompanija koja karte naplacuje kao full service...

ne znam zasto mislis da su lowcost kada su im samo takse za let u jednom pravcu 40e, prtljag im je uracunat u cenu, prodaju letove sa konekcijama... jedino sto kod njih mirise na low-cost je to sto nema posluzenja u avionu. oni su regularna kompanija sa prihvatljivim cenama.

Pa to i kazem, po ceni nikako nisu low cost, a usluga im jeste low cost. Mislim ako cu da dam 150e do Madrida, izmedju njih i Maleva ili Lufthanse, uvek biram ova druga dva - ako nista drugo, tretiraju te kao coveka i imaju novije letelice :) Mozda je samo moje licno iskustvo sa njima u pitanju (bio sam zedan kao pas), i zaista, nemaju posluzenje, a za 150e bi mogli barem Coca Colu da daju...

Inace, ja sam dosta bistrio ovu matematiku sa Madridom, i tesko da za manje od 100e moze da se sklopi bilo koja low cost varijanta, osim ako zaista nije fleksibilno vreme putovanja (dakle, ne kraj aprila, tada je Uskrs i bice guzve svuda) i ide se na opciju TSR-FCO i CIA-MAD, ili jos bolje TSR-BGY i BGY-MAD. Onda to moze da ispadne nekih 50-60 evra uz malo srece i Ryanove promocije i bez prtljaga, bez troskova prevoza do Temisvara i izmedju dva rimska aerodroma (ako se ide tako, taj transfer je oko 5-6 evra po pravcu). Pa ko voli nek izvoli, ja sam imao sjajne lowcost avanture, ali sam se za MAD opredelio da ipak dam malo vise novca, jer nisam mogao da biram datume...

dakle, poslednja nedejla u aprilu, spain air nudi neke karte od 90, sto je ekchli 230e  :party::o tako da ne znam otkud to za barsu od 55e - mozda numem da nadjem taj popust ili ga i nema za madrid?

To za Barsu od 55 eura je u martu i maju. U aprilu ima samo jedna karta 11.4. Kucaj beograd-barselona, pa vidi gore desno 'see full month'. Krajem aprila su bas podigli cene, tako da ti se to ne isplati. Ako neces da se cimas lepo malev 150 evrica odlazak 29.4. povratak biraj petog, sestog ili sedmog maja ;)

Jest, ima dobrih cena za Barsu kod Spanaira! Recimo, u maju da odes na par dana, kosta cca 110 evradi povratna, direktno iz BGa! 2 i po sata i eto te u Barsi!

• 2 weeks later...
  • Author

ima li kakvih novosti iz spainair-a vezanih za uvodjenje redovnih letova bg-mad?  :eat:

• Author

da li postoji neki broj predstavnistva spainair-a u beogradu na koji mogu da ih pozovem?