Jump to content

HC (ST, CS, ABCD...) meeting in Novi Sad - September 2, 2006 :)

Featured Replies

Posted

Ćao!

Pocetkom septembra Danijeli i meni u goste dolazi jedna devojka iz Istanbula, koja je verovatno pisala i nekima od vas. Njeno ime na HC-u je shineistanbul, pogledajte profil, meni je delovao veoma zanimljivo. Devojka je potpuno odu?evljena ?to su joj praktično svi Novosađani kojima je pisala ponudili sme?taj  :banana: i predlo?ila je da sazovemo HC sastanak u Novom Sadu da bi mogla da upozna sve te divne ljude i zahvali im se lično.  :tt:

Objavila je poziv na forumu HC-a, a ja smatram da treba da ga pro?irimo i na KPS, CS i gde god nam padne na pamet, po staroj dobroj tradiciji.  :-D 

Evo je vest na forumu Hospitalityclub-a:

http://secure.hospitalityclub.org/hc/forum.php?action=DisplayMessage&StartMessageId=96406

Ako pročitate njenu poruku na forumu, primetićete da devojka, iz meni nepoznatih razloga, misli da se ja zovem Baz, iako smo razmenili već par mejlova.  ::crazy:

No, ta sitnica nas neće sprečiti da se okupimo i dobro provedemo! Dakle, subota, 2. septembar u 22h ispred "Katedrale", a posle, kud nas vetar odnese.... Razglasite svim ljudima dobre volje!

Vidimo se!  :dance:

mozda nije mesto za ovu primedbu, ali meni se ne svidja shto se okupljanja prave subotom, radije bih za to iskoristio neki "dosadniji" dan....

u svakom sluchaju ako tad budem u ns, vi`imo se... serenade

Da, napisala je nesto jako pohvalno o Novom Sadu  :-D  pa cu kao pravi lokal patriota da dodjem tamo, a i bilo bi zanimljivo videti 14 ljudi koji su spremni da hostuju...

...druze Baz, upravo si sam sebe osudio na novi nadimak  lol::

:mrgreen:

znaci, ovaj meeting stvarno treba da se obelezhi kao poseban, CS-HC-ST mrezha funkcionishe jache nego ikada.

vidimo se tada ako ne i pre ;)

Eh, o5 vikend  :cry22:

Ako se ne vidimo, vi se lepo provedite.

Koliko ja vidim ovo ce da bude shirenje ST-a... kao i svaki meeting!

neka rastemo i treba da rastemo!

clap.gif' alt=':clap:'>

Nadam se da ce se i ovo kao i sva okupljanja pretvoeriti u :pivoooo:pijjj pijjj :pivoooo:

posle obilaska Turske bilo bi mi zadovoljstvo da bar popricaqm sa nekim odande

Vidimo se :dance:

• Author

? Evo da se prijavim da i ja dolazim sa 99% verovatnoće? :blob:

a ako padne kisa?? :-D

Ja mislim da ce on doci cak i ako padne kisa.? :-P

Salu na stranu, i u slucaju kise, sastanak ce se odrzati, dakle to nije nikakav izgovor da se ne dodje!

Umesto da odemo na Tvrdjavu ili park, otici cemo u neku bolju kafanu....? gent

Franci, ako je ovo bio neki tvoj plan onda pretpostavljam da si tek oko 7 popodne otishao pred kafanu, ostalo si naravno propustio? :P

Upravo su mi se javila 2 momka iz Bg-a koja ce da nam se pridruze... Ajd da vrbujemo clanove!

I opet fali onaj hihihihi smajli!!!

:spot:

ako su ta 2 momka sa hc-a a jedan se zove vlada, dolaze sa mnom! a vlada je kuvar, profi... pa vi vidite sta nam je ciniti  :dance:

e pa drugari ja odustah od vasarista u Guci nece mi se nesto.... tako da se po svoj prilici vidimo u Novome Sadetu lol::

no elem pred nama je cela nedelja pa cemo se otom potom blagovremeno dogovoriti oko detalja....

Volela bih da prisustvujem meetingu Vec Jednom...

Nikako to da uspem - uvek je vikend,..a ja sam tada KO ZNA GDE .. . .pa cu sada,.posto ucim,.pa moram biti prikovana (ne znam samo i to kako?) za mesto,.. USPETI da vas sve upoznam...!!!

:fool:

Vidimo se veceras ljudi, puno ljudi  clap.gif' alt=':clap:'>

Bojim se da nas policija ne privede zbog neprijavljenog okupljanja  :maddd:

Veceras je svirkica u Dunavskoj ulici. Umbria jazz  :music: Ovo je samo predlog, naravno.

dolaze i dixy i nera, i vlada i ja i jasmina mozda... nju treba vrbovati, nesto je plasljiva!  :LOLLL:

ja imadoh danas ispit jedan.. a imam drugi sutra.. u 10  :-(

u svakom sluchaju, lep provod ljudi

i nadam se da cemo se videti neki drugi put

Vidimo se vecheras, jedva chekam... Za mene vecheras nema alkohola samo da se zna  :bag:

lep provod vam i ja zelim, ne mogu bas svaki vikend u ns, sta cu :)

a i mene ceka veceras neka sangrijica domaca (bas se hladi od juce), u nekom travnatom dvoristu, tako da cu preziveti :)