Jump to content

HC (ST, CS, ABCD...) meeting in Novi Sad - September 2, 2006 :)

Featured Replies

Vidimo se vecheras, jedva chekam... Za mene vecheras nema alkohola samo da se zna? :bag:

Nema ni za mene  :roll:

Dobro jutro narode!

Okupljanje je kao i uvek proshlo u najboljem svetlu (zavisi kako je ko koje svetlo video  :-D )

Zahvaljujem se svima koji su bili  i drago mi je da sam upoznala josh zanimljivih ljudi!

A oni koji nisu bili... pojedite se od muke...

:-D

Ovo je stvarno bilo nezaboravno vece!

Divan ambijent Petrovaradinske tvrdjave, veseli ljudi i puno neiscrpnih tema? vezanih za pijjj? :ll:? :banana: razne destinacije .......

Zao mi je momka i devojke koji su pobegli kao muve bez glave kada smo onako tihi i neprimetni zauzeli "nase " prostorije.

Hvala vam svima na divnoj noci

klanj::? klanj::? klanj::

Takodje i od mene sve pohvale za divan ambijent koji je, kao i uvek, nastao spontano. Nego, posto sam ja sa Franzee-em otisao pre zvanicnog kraja okupljanja, nesto me kopka - U KAKVOM JE STANJU SLOBA SUNRISE DOCEKAO JUTRO??? Ako ga samo boli glava dobro je!!!

Dobar dan dobri ljudi! nadam se da vam je do sada svima svanulo  lol::

mislim sta reci leeeepo bese kao i uvek...bilo je tu svega, neki su vikali , na neke se vikalo  :dance:, svi smo se smejali, neki su setali dve cice u krug lol:: , skljocalo se do besvesti ( nadam se da ce se te slike uskoro negde pojaviti ) kao na Kanskom festivalu. mada do duse imali smo i zvezdu veceri dragu nam malu i nikad zaboravljenu Sophie :-D Franzee slazes se zar ne :spot: piiiiiilo se jako puno ali je pica cak i preteklo :?  :pivoooo:

bilo je tu i  serenade al bez muzike (Marija lepo peva kad popije  :wink:)

e da da ne zaboravim goscu iz Turske koja je uslikala svakog  za licnu kartu, cudna devojka ali vesela bese  :-D a dopali su joj se i nasi momci te mozda ona i ostane ko zna ccccccc

pozdrav svima i vidimo se nekad...negde... ponovo

P.S. private message for osmeh br 2 : javi se jerbo imam za te jednu isporuku  lol::

Bilo je  :spot:  :dance:  clap  Svaka cast svima  klanj::

Naucila sam pesmicu na poljskom i da nemam snimak iste ne bih je mogla ponoviti vise nikada,nikada...

Oporavak je u toku  :bag:

Vidimo se... uskoro

• Author

I Danijela i ja smo se ba? lepo proveli... tu su bili i dragi ljudi i novi članovi i smeh i piće i atmosfera... i sve!  :dance:

Pozdrav svima koje smo u?tinuli, a ostalima vi?e sreće sledeći put!  :wink:

U jednom trenutku sam izbrojao 34 ljudi, a to je bilo pre nego ?to su stigli Baki, Acketa i Popara, dakle bilo nas je otprilike 37-oro... I?in (Turkinja) je od sinoć već dva puta menjala svoje planove, tako da je jo? nisam video danas... verovatno je u dru?tvu s nekim koga je sinoć upoznala.  :lol:

P.S. Slobo, javi se!  :-P

Kud svi Turci tu i mali Mujo  :-D nisam mogao ovo da propustim u uprkos ucenju koje me ceka u zasedi.

Bilo je odlicno, kao i uvek, i internacionalno... (bila je tu i drugarica Kasja iz Krakowa, koju vise ne racunamo u strance, pa smo zaboravili kanda i da je pomenemo  :-)

... dakle bilo nas je otprilike 37-oro...

Moracemo uskoro da prijavljujemo skupove u MUP-u...

Pozdrav svima koje smo u?tinuli, a ostalima vi?e sreće sledeći put! :wink:

Ijuuu  lol::

Hvala vam svima jos jednom za super vece!

:mrgreen:

Takodje i od mene sve pohvale za divan ambijent koji je, kao i uvek, nastao spontano. Nego, posto sam ja sa Franzee-em otisao pre zvanicnog kraja okupljanja, nesto me kopka - U KAKVOM JE STANJU SLOBA SUNRISE DOCEKAO JUTRO??? Ako ga samo boli glava dobro je!!!

P.S. Slobo, javi se! :-P

Hvala na brizi, bas ste drugari! Ziv sam! Doduse na grisinama ceo dan  :roll:

Bilo je odlicno!, zao mi je sto mi se "malo otelo" pa sam deo skupa propustio  :bag:

Neverovatno koliko nas se skupilo!

Puno pozdrava svima ....

:-)

e narode, pozdrav...

konachno se vratih u svoj stan, pa samo da potvrdim da je atmosfera bila prilichno prisna ( dajte slike! ) i pozitivna :)

chlanice su pomerale granice drushtveno prihvatljivog ponashanja (slike!) a chlanovi granice alkoholisanosti....

i Marijine palachinke na kraju! :D

i Marijine palachinke na kraju! :D

Ah da bile su divne? ?:-D

Hvala Marija!!!!

Bilo je palanchinki?!?!  :shockkk:

Pridruzujem se pozitivnim utiscima, umesto da se skupimo, mi smo se rashirili :)

Sve je bilo neverovatno veselo, najveselije behu Irena, Nina i Marija (zakljucujuci po mojim slikama)... A Sunrise i Lazar su bili nesvakidashnje veseli u svom zagrljaju...

Kasja i Sofija iz Metle bez drshke su nas pozitivno iznenadile i ulepshale veche :)

Dobri ovog puta nije zaspao na zhurci...

clap.gif' alt=':clap:'>

Vidimo se  :wink:

Drugari, hvala vam na jos jednom diiivnom vikendu! bilo je fantasticno. Okupio se, odista, neocekivano veliki broj ljudi. Okupirali smo, bwe, onu jadnu tvrdjavu, a toliko ste pricali protiv exita!  ::crazy:

Marija, hvala na palacinkama, bas su legle, njam njam! Hvala i na travnjaku.  :weed:

Sve je bilo neverovatno veselo, najveselije behu Irena, Nina i Marija (zakljucujuci po mojim slikama)...

Franci, hocu li ja ikada dobiti ikakve slike???  :maddd:

HOCU SLIKEEEEEEEEEEEEE!!!  :cry22:

Hocu smajlija koji se JAKO zacrveneo ...

Hvala vam dobri gosti moji. Sledeci put nosim i za ostale palacinke (nekih stotinak bi bilo sasvim dovoljno,ili...?)

Hoce li neko postaviti slike na sajtu ili cemo da se vijamo medjusobno?!

ja najveselija? ma jok  :roll: samo volim da se kreveljim na slikama  zvizhd

salim se bre daj vise da vidimo te slike.. sad vas javno prozivam Franciiiiiiiiiii, Marinaaaaaaaaaaaaaaaa

slike na sunce!

odgovorno tvrdim da se medju Nininim slikama nalaze pravi biseri...  klanj::

he,he..bas sta slatki!  meni je bilo diiivno, iako sam morala kuci na spavanje pre kraja.....mislim, da nisam otisla, verovatno bih prespavala na djavi i smrzla se......  :cry22:

odgovorno tvrdim da se medju Nininim slikama nalaze pravi biseri...? klanj::

Nini je zabranjeno da te slike mece na net!  :-D

Bice slika ovijeh dana... strpite se malko!

:weed:

naravno da necu, ne brini, nisam ni mislila...? ?:roll: samo ce probrane slike biti na netu, a ostale ce volshebno ispariti!? :ang:

Da da.....imam osecaj da ce se vecina slika,? sasvim slucajno i nicim zazvano, zagubiti? zvizhd

bilo je tu raznih kompromitujucih scena koje bi stetile ugledu najvisih funkcionera :weed:

Shtetiti ugledu?!?

Zavisi od tachke gledishta...

:spot:

(ili ne pricamo o istim fotkama)

• Author

Shtetiti ugledu?!?

Zavisi od tachke gledishta...

Ove koje ja imam (od Ishin) idu od sme?nih od urnebesnih... ba? je navalila da slika pijana lica "za dokumenta".

Očekujte ovih dana privatne poruke sa cenama za koje ću pristati da ne objavim va?e fotke...  zvizhd